AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mantarlı Sebze Çorbası

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Mantarlı Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
2 adet orta uzunluk havuç
1 adet kabak
1 adet küçük uzunluk patates
3 adet mantar
3 su bardağı et suyu yada olağan su
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağı

Mantarlı Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Patatesler ve mantar küçük doğranır.
Kabak ve havuç rendelenir.
Tereyağı ve zeytinyağı tencereye alınır.
Üzerine küçük doğranan patatesler eklenir ve karıştırılır. Geri kalan sebzeler de ek edilir karıştırılır.
Üzerine et suyu ya da olağan su koyulur.
Tuz atılır. Kırmızı toz biber atılır. Yumuşayıncaya kadar pişirilir. Ve blenderdan geçirilir.
Mantarlı Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst