SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Mantarlı Ispanak Tanımı İçin Malzemeler
1 adet soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1-2 adet kırmızı kapya biber
6-8 adet mantar(boyutuna nazaran değişir)
600 gram ıspanak
2 tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı pulbiber
1 tatlı kaşığı toz biber
Çok az kimyon
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz
Mantarlı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğan ve kapya biberleri yağda kavurun.
Ardından dilimlediğiniz mantarları ekleyin biraz kavurun.
Sonra ıspanak ve baharatları tuzu ekleyin kısık ateşte 20 dk kadar pişirin.
Ispanaklar suyunu bırakacaktır.
O su çekilinceye kadar pişirin. Afiyet olsun.
Mantarlı Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1-2 adet kırmızı kapya biber
6-8 adet mantar(boyutuna nazaran değişir)
600 gram ıspanak
2 tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı pulbiber
1 tatlı kaşığı toz biber
Çok az kimyon
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz
Mantarlı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğan ve kapya biberleri yağda kavurun.
Ardından dilimlediğiniz mantarları ekleyin biraz kavurun.
Sonra ıspanak ve baharatları tuzu ekleyin kısık ateşte 20 dk kadar pişirin.
Ispanaklar suyunu bırakacaktır.
O su çekilinceye kadar pişirin. Afiyet olsun.
Mantarlı Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı