Mantarlı Et Sote

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Mantarlı Et Sote Tanımı İçin Malzemeler
500 gram dana eti
2 yemek kaşığı sıvı yağ
250 gram mantar
2 adet kıl sivri biber (çoğaltabilirsiniz)
Yarım kırmızı kapya biber
1 yemek kaşığı tereyağ
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
2 adet kabuğu soyulmuş domates (rondodan geçirdim)
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
Yarım tatlı kaşığı karabiber
Yarım tatlı kaşığı kekik
Yarım çay bardağı su

Mantarlı Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Etleri 2 kaşık sıvı yağda kavurduktan sonra biraz su ek edip, kısık ateşte pişmesini bekleyin.
Etleriniz yumuşadıktan sonra öbür materyalleri teker teker ekleyip karıştırın.
Suyunu da ekledikten sonra kısık ateşte bi 20 dk daha pişirin. Afiyet olsun
Mantarlı Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst