Mantar Yuvası Tanımı İçin Gereçler
400 gr. mantar
1/2 (yarım) demet ıspanak
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı labne
0,5 tuz
0,5 pulbiber
0,5 karabiber
Mantar Yuvası Tanımı Yapılışı
200 gr. Mantar ince kıyılır 1 yemek kaşığı zeytinyağ doğranmış sarımsak ile sote edilir.
İçine ince kıyılmış ıspanaklar ve tuz karabiber ek edilir.
Biraz daha kavrulduktan sonra tabağa alınıp 2 yemek kaşığı labne ile karıştırılır.
Kalan doğranmamış mantarlar ufak bir bir fırın kabına dizilir.
Üzerlerine yaptığımız labneli harç koyulup 200 derecede fırında pişirilir.
Servis tabağına koyup üzerini pul biber ile süsleyerek afiyetle yiyiniz.
Demir ve protein yüksek, doyurucu akşam menüm.
400 gr. mantar
1/2 (yarım) demet ıspanak
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı labne
0,5 tuz
0,5 pulbiber
0,5 karabiber
Mantar Yuvası Tanımı Yapılışı
200 gr. Mantar ince kıyılır 1 yemek kaşığı zeytinyağ doğranmış sarımsak ile sote edilir.
İçine ince kıyılmış ıspanaklar ve tuz karabiber ek edilir.
Biraz daha kavrulduktan sonra tabağa alınıp 2 yemek kaşığı labne ile karıştırılır.
Kalan doğranmamış mantarlar ufak bir bir fırın kabına dizilir.
Üzerlerine yaptığımız labneli harç koyulup 200 derecede fırında pişirilir.
Servis tabağına koyup üzerini pul biber ile süsleyerek afiyetle yiyiniz.
Demir ve protein yüksek, doyurucu akşam menüm.