Mantar Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo mantar
3 adet domates
5 adet biber
2 adet soğan
Mantar Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Mantarları güzelce yıkayıp, doğruyoruz.
Yağda mantarlarımızı kavuruyoruz.
Soğanları ince ince doğrayıp, mantarın içine atıyoruz.
1 tatlı kaşığı biber salçası, 1 tatlı kaşığı domates salçası ek ediyoruz.
Biberlerimizi domateslerimiz doğrayıp, mantarın içine arıyoruz ve güzelce karıştırıyoruz.
Az su ek ediyoruz göz kararı tuz atıp, pişmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun
Mantar Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo mantar
3 adet domates
5 adet biber
2 adet soğan
Mantar Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Mantarları güzelce yıkayıp, doğruyoruz.
Yağda mantarlarımızı kavuruyoruz.
Soğanları ince ince doğrayıp, mantarın içine atıyoruz.
1 tatlı kaşığı biber salçası, 1 tatlı kaşığı domates salçası ek ediyoruz.
Biberlerimizi domateslerimiz doğrayıp, mantarın içine arıyoruz ve güzelce karıştırıyoruz.
Az su ek ediyoruz göz kararı tuz atıp, pişmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun
Mantar Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı