SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Mantar Turşusu Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo mantar (yafaklardan, daha lezzetli olur)
3 defne yaprağı
3 adet ufak sarımsak
3 adet kara biber
50 ml soğuk su
50 ml ayçiçek yağı
3 yemek kaşığı elma sirkesi (yoksa rastgele bir sirkeden olabilir)
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
Yarım yemek kaşığı biber karışımı
Mantar Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Mantarları yeterlice yıkayıp tencereye alıyoruz.
Kalan materyalleri ekleyip yaklaşık 7-10 dakika pişiriyoruz.
Önceden hazırlamış olan bir pak kavanoza koyup kapağını kapatıyoruz.
Biraz soğumasını bekliyoruz.
Bir gece buzdolabında bekletiyoruz.Afiyet olsun
Mantar Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo mantar (yafaklardan, daha lezzetli olur)
3 defne yaprağı
3 adet ufak sarımsak
3 adet kara biber
50 ml soğuk su
50 ml ayçiçek yağı
3 yemek kaşığı elma sirkesi (yoksa rastgele bir sirkeden olabilir)
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
Yarım yemek kaşığı biber karışımı
Mantar Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Mantarları yeterlice yıkayıp tencereye alıyoruz.
Kalan materyalleri ekleyip yaklaşık 7-10 dakika pişiriyoruz.
Önceden hazırlamış olan bir pak kavanoza koyup kapağını kapatıyoruz.
Biraz soğumasını bekliyoruz.
Bir gece buzdolabında bekletiyoruz.Afiyet olsun
Mantar Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı