Mantar Sote Tanımı İçin Materyaller
1 kg mantar
3 adet büyük kuru soğan
Karabiber
Tuz
Pul biber
Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Mantarları soyuyoruz. Yemeklik doğruyoruz.
Soğanları uzun uzun doğruyoruz.
Tavaya koyup soğanları kavurmaya başlıyoruz.
Karamelize olmaya başlayan soğana mantarları ekliyoruz.
Suyunu salıp tekrar çekene kadar orta ara karıştırarak kavuruyoruz.
Baharatları ekleyip ocağı kapatıyoruz. Afiyet olsun .
Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kg mantar
3 adet büyük kuru soğan
Karabiber
Tuz
Pul biber
Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Mantarları soyuyoruz. Yemeklik doğruyoruz.
Soğanları uzun uzun doğruyoruz.
Tavaya koyup soğanları kavurmaya başlıyoruz.
Karamelize olmaya başlayan soğana mantarları ekliyoruz.
Suyunu salıp tekrar çekene kadar orta ara karıştırarak kavuruyoruz.
Baharatları ekleyip ocağı kapatıyoruz. Afiyet olsun .
Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı