AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mantar Dolması

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Mantar Dolması Tanımı İçin Materyaller
Büyük bir paket kültür mantarı
1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
İsteğe nazaran tuz

Mantar Dolması Tanımı Yapılışı

Et yemeklerinin yanına efsane giden mantar dolması için mantarların sapları ayrılır.
Çanak halinde elde edilir.
Daha sonra uygunca her tarafı tuzlanır ve içleri kaşar ile doldurulur.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde yumuşacık olana kadar 15 -20 dk pişirilir ( 170 180 derece de ).
 
Geri
Üst