Mantar Dolma Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo iri kültür mantarı
Tereyağı
Rendelenmiş kasar peyniri
Tuz
Karabiber
Mantar Dolma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Mantarları temizliyoruz. Şapka kısımları lazım bize.
Şapka kısımlarına tuz, karabiber ve tereyağı ekleyin.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırına veriyoruz.
10 dakika fırında piştikten sonra rendelenmiş kasar peynirini üzerlerine ekleyin.
Kasar peyniri eriyene kadar fırına veriyoruz. Afiyet olsun.
Mantar Dolma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo iri kültür mantarı
Tereyağı
Rendelenmiş kasar peyniri
Tuz
Karabiber
Mantar Dolma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Mantarları temizliyoruz. Şapka kısımları lazım bize.
Şapka kısımlarına tuz, karabiber ve tereyağı ekleyin.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırına veriyoruz.
10 dakika fırında piştikten sonra rendelenmiş kasar peynirini üzerlerine ekleyin.
Kasar peyniri eriyene kadar fırına veriyoruz. Afiyet olsun.
Mantar Dolma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı