AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mantar Çorbası

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Mantar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
100 g mantar
70 g tereyağı
3 yemek kaşığı un
1 su bardağı süt
1 litre su
Tuz,kırmızı toz biber
Kuru maydanoz
İsteğe nazaran bulyon

Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Mantarları küçük küçük doğrayıp tencereye alalım.
Tereyağını ekleyip kavuralım.
Unu ekleyerek hafif kavrulmuş kokusu gelene kadar kavuralım.
Kavurma kademesinde kırmızı toz biberi de ekleyelim .Daha hoş bir koku ve aroma veriyor.
Su ve sütü ekleyelim, süratlice çırparak karıştıralım.
Baharatlarıda ekleyelim ve kaynayana kadar karıştırarak pişirelim.
Afiyet olsun.

Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst