AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mantar Çorbası

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Mantar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
7 8 adet mantar
1 kuru soğan
2 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı tuz
yarım çay kaşığı karabiber
çeyrek knorr bulyon
1 su bardağı süt
3 su bardağı su
sosu için

1 yemek kaşığı tereyağ

1 çay kaşığı dolusu kırmızı toz biber


Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanı yemeklik doğrayıp bir yemek kaşığı sıvı yağ ile kavuralım mantarları minik minik küp küp doğrayıp ekleyelim.
Suyunu salıp çekene kadar kavuralım unu ekleyip suyunu ekleyelim.
Kaynayınca tuz karabiber knor ekleyelim sonra sütü ekleyip 5 dakika daha kaynatalım.
Koyuluğuna nazaran su ek edebilirsiniz tereyağın da kırmızı biberi yakıp üzerine dökülür ve servis yapılır.
Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst