SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Mantar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
14-15 tane mantar
1 adet soğan
1 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı sıvı yağ
2.5 yemek kaşığı un
1 su bardağı süt
1 litre su
Tuz
Karabiber
Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanlar ve mantarlar küçük küçük doğranır yada blendirda çekilir.
Önce soğanlar sıvı yağ da kavurulur.
Ardından mantarlar ve tereyağı eklenir suyunu çekene kadar kavurulur.
Un eklenir birazda unla kavurulur.
Yarım litre soğuk su eklenir topaklanmaması için çırpıcı ile karıştırılır.
Kaynayınca yarım litre sıcak su ve sütü eklenir ve kısık ateşte özleşene kadar pişirilir.
Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
14-15 tane mantar
1 adet soğan
1 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı sıvı yağ
2.5 yemek kaşığı un
1 su bardağı süt
1 litre su
Tuz
Karabiber
Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanlar ve mantarlar küçük küçük doğranır yada blendirda çekilir.
Önce soğanlar sıvı yağ da kavurulur.
Ardından mantarlar ve tereyağı eklenir suyunu çekene kadar kavurulur.
Un eklenir birazda unla kavurulur.
Yarım litre soğuk su eklenir topaklanmaması için çırpıcı ile karıştırılır.
Kaynayınca yarım litre sıcak su ve sütü eklenir ve kısık ateşte özleşene kadar pişirilir.
Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı