- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Manifest zararlı mı?
MANİFEST KODLARI GÜNAH MI? Evrenden Sayı Kodları İle Bir şeyler İstemek yerine, Evrenin sahibinden dua etme adabına uyarak istemek gerekir. Genelde dua etmesini bilmeyen ve Allahtan istemeye yüzü olmayanlar evrene mesaj gönderme yöntemi ile duaya yönelirler. Bu dinen caiz değildir günahtır.Metafest nedir?
Açık Kader (İngilizce Manifest Destiny), 19. yüzyılda Amerika Birleşik Devletleri’nde Amerikalı yerleşimcilerce kıtanın doğu kıyısından batı kıyısına kadar genişlemenin mukadder olduğunu ifade eden ideolojidir.Manifest yaparken nelere dikkat edilmeli?
5 adımda manifesting nasıl yapılır?
- Hedeflerinizi belirleyin. İlk adım bir hedef belirlemektir.
- Hedeflediğiniz şeyi dile getirin. Gerçekten ne istediğinizi belirledikten sonra yapmanız gereken şey bunu dile getirmektir.
- 3. Bir eylem planı hazırlayın.
- Zihniyetinizi ayarlayın.
- Açık fikirli olun.
Manifest kodlari ise yarar mi?
Manifest yani grabovoi kodlarını ‘Evrenin hile kodları’ olarak adlandırabiliriz. Bu sayılar parayı, sevgiyi, sağlığı, şifayı tezahür ettirmek için kullanılabilirler… Neredeyse her şey için farklı sayılardan oluşan yüzlerce kod var.
Manifesting nedir nasıl yapılır?
Manifestation bir düşünce veya inanışın fiziksel hale dönüştürülmesidir. Her tür hayalin gerçekleştilmesi ise zihnin yaratabilme gücüne tamamen inanılarak yapılır. Eğer hayal etmek için kapasitemiz varsa, aynı arzuları fiziksel hayatta yaşamak için de kapasitemiz vardır.Manifesto kodları nasıl kullanılır?
Yazacağınız kod ile ilgili olumlara bakın ve o olumlamaları da defterinize yazın. Ezberleyin (ilk uyandığınızda, yatmadan önce ve gün içinde fırsat buldukça zihninizde bu sayıları ve olumlamaları tekrarlayın). Örneğin; “Beklenmeyen parayı çekiyorum, 520 741 8 kodunu etkinleştiriyorum” koduyla bu onaylamayı tekrarlayın.Manifest nedir ve nasıl yapılır?