Mangalda Soslu Kanat Tanımı İçin Materyaller
1 kilo kanat
3 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı tavuk baharatı
1 çay kaşığı sarımsak tozu (Yoksa bir diş taze sarımsak
1 çay kaşığı curi baharatı
1 tatlı kaşığı kırmızı tozbiber
1 tatlı kaşığı kekik
4 yemek kaşığı kadar sıvı yağı
Mangalda Soslu Kanat Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel kanatları ortadan ikiye bölüyoruz.
Daha sonra bir kasede yoğurt ve baharatları karıştırıyoruz.
Sıvı yağı da ek ediyoruz.
Kanatlar ile uygunca harmanlayıp 1 saat dinlendikten sonra mangalda pişiriyoruz afiyet şifa olsun şimdiden yapanlara.
1 kilo kanat
3 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı tavuk baharatı
1 çay kaşığı sarımsak tozu (Yoksa bir diş taze sarımsak
1 çay kaşığı curi baharatı
1 tatlı kaşığı kırmızı tozbiber
1 tatlı kaşığı kekik
4 yemek kaşığı kadar sıvı yağı
Mangalda Soslu Kanat Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel kanatları ortadan ikiye bölüyoruz.
Daha sonra bir kasede yoğurt ve baharatları karıştırıyoruz.
Sıvı yağı da ek ediyoruz.
Kanatlar ile uygunca harmanlayıp 1 saat dinlendikten sonra mangalda pişiriyoruz afiyet şifa olsun şimdiden yapanlara.