AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mangal Tadında Kanat

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Mangal Tadında Kanat Tanımı İçin Materyaller
Kanat
Yarım çay bardağı sıvı yağ
3 diş sarımsak
2-3 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karabiber

Mangal Tadında Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Kanatları güzelce yıkayalım.
Sıvı yağı, biber salçasını, baharatları ve balı üzerine döküp güzelce karıştıralım.
Sarımsakları da üzerine rendeleyelim.
Bir saate yakın dinlendirelim.
Yağlı kağıt serili tepsiye tahta şişe batırıp dizdim ben siz olağanda dizebilirsiniz.
180 derece fırında nar üzere kızarana kadar pişirilelim.
Yanına da hafif bir salata ve pilav eşlik etti.

Mangal Tadında Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst