AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Malwarebytes Guvenli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Malwarebytes Güvenli mı?​

Malwarebytes anti-malware güvenilir bir programdır. uzmanim.net’te pek çok arkadaş bu yazılımı sizlere öneriyor. Malwarebytes anti-malware bilgisayarınızın olmazsa olmaz yazılımlarından biri olmalıdır. Özellikle virüsler ve malware yazılımlar ile başınız sürekli belaya giriyorsa rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Malwarebytes Anti-Malware nasıl?​

Malwarebytes Anti-Malware isimli uygulama, birçok farklı işletim sisteminde kullanılabiliyor ve kötü amaçlı yazılımları kaldırmaya yardımcı oluyor. Malwarebytes gibi kötü amaçlı yazılımlar bilgisayar sistemine eriştiği zaman kullanıcının hiçbir şekilde haberi olmadan birçok bilgiyi çalabiliyor.
En detaylı tarama 1-2 saati bulur.
Malwarebytes Android Güvenli mi?
Köklü bir güvenlik ve anti-malware ürünüdür. Anti-malware olarak tarama amaçlı rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz. Kendisi antivirüs yanında tarama amaçlı ek kullanımda önerimdir.
Malware virüsü nasıl temizlenir?
Kötü amaçlı yazılım (Malware) temizleme işlemi nasıl yapılır?
- Adım #1: Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve güvenli moda giriş yapın,
- Adım #2: Virüs taraması yapmadan önce geçici dosyaları silin,
- Adım #3: Malware tarama ve temizleme aracı indirin,
- Adım #4: İndirdiğiniz program ile arama yapın ve bulunan tehditleri silin,

Telefonda trojan virüsü nasıl temizlenir?​

Telefondan Bulaşmış Trojanlar Nasıl Temizlenir?
- Norton Mobile Security. Norton Mobile Security, sisteminizin temiz olduğu konusunda size gönül rahatlığı sağlayacak çözümlerden biridir.
- Malwarebytes. Malwarebytes, Google Play Store’a bulaşan Android truva atlarını aktif olarak belgeler.
- 3. AVG.

Malwarebytes nasıl aktifleştirilir?​

Google Chrome tarayıcısını açın ve adres satırına Malwarebytes yazarak enter tuşuna yada git butonuna basın. malwarebytes.com adresine giriş yapın.
Bilgisayar teknik özelliklerine bağlı olarak hızlı tarama işlemi 5 ila 20 dakika sürebilir. Ancak tam tarama 60 dakika veya daha uzun sürebilir.
Malwarebytes Android nasıl?
Virüslere karşı koruma özelliği sağlayan uygulama, telefonlara yüklenerek kolayca kullanılabilir. Malwarebytes uygulamasını yükleyenler ekstra olarak bir ayar yapmasına gerek yoktur. Malwarebytes tamamen otomatik olarak sistemi tarayarak, telefonlarda olan zararlı dosyaları tespit eder ve siler.

Geri