AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Malt Olmaz Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Malt Op Desen Opemem Olmaz
Malt Olmaz Şarkısı Sozleri
Hep terkedildim hic terkedemedim
İcimde kalmıştı soyleyeyim dedim
Gidenler beni boğarken
Suyumdandır dedim kabullendim
Sen de git ne farkeder ki
Hepsi aynı işte, ilişki
Bugun sevgiliysek
Yarın arkadaşız
Obur gun
Op desen opemem olmaz
Sarıl desen dokunamam olmaz
Sev desen severim olmaz
Olmaz olmaz
Bu şapkadan tavşan cıkmaz
Kac gel yine ne farkeder ki
Hepsi aynı işte, ilişki
Dun sevgiliysek
Bugun arkadaşız
Obur gun
Op desen opemem olmaz
Sarıl desen dokunamam olmaz
Sev desen severim olmaz
Olmaz olmaz
Bu şapkadan tavşan cıkmaz
imagesmaltolmazsarkisozu5ada25a57cb45

"Malt Olmaz" şarkısının sözlerini paylaşmışsınız, teşekkürler. Bu şarkıda ilişkilerdeki karmaşık duyguları ve deneyimleri anlatan bir tema işlenmiş gibi görünüyor. Şarkıda aşk, terk edilme, kabullenme ve ilişkilerin döngüsü üzerine derin düşünceler var. Şarkının sözlerindeki tezatlar ve iç çatışmalar da dikkat çekici.

Şarkının temel mesajı, aşkın ve ilişkilerin karmaşıklığını, değişkenliğini ve belirsizliğini vurguluyor gibi. İlişkilerdeki rollerin değişkenliği, duygusal iniş çıkışlar ve beklentiler ile gerçekleşen hayal kırıklıkları gibi konulara değinilmiş gibi görünüyor.

Şarkının melodisi ve sözleri arasındaki uyum, insanların duygusal deneyimlerine kolayca eşlik etmelerine olanak tanıyabilir. Sanatçının duygularını ve deneyimlerini şarkı sözleriyle dinleyicilere aktarması da şarkıya duygusal bir derinlik katmış olabilir.

Bu şarkı, dinleyicilerin ilişkilerde yaşadıkları karmaşıklığı anlamalarına ve kendi deneyimlerini daha iyi anlamalarına yardımcı olabilir. Ayrıca, şarkıda dile getirilen duyguların ve düşüncelerin pek çok kişiye hitap edebileceğini düşünebiliriz.

Geri