AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Maliye Bakanligi Bas Mufettisi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Maliye Bakanlığı Baş Müfettişi kim?​

SERDAR AKIN – Vergi Başmüfettişi – Hazine ve Maliye Bakanlığı | LinkedIn.
Vergi Denetim Kurulu kaç ilde var?
Diğer taraftan Kurula verilen görevlerin yerine getirilmesinde, uzmanlaşma ve işbölümünün sağlanması amacıyla Bakan onayı ile doğrudan Başkanlığa bağlı olmak üzere 29 ilde toplam 41 adet Grup Başkanlığı oluşturulmuştur.

Vergi Denetim Kurulu nereye bağlı?​

hazine ve maliye bakanlığının denetim birimidir. doğrudan bakana bağlı olarak çalışmalarını yürütür.
Vergi Denetim Kurulu Başkanı kim?
Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekte olan Suat Sarıgül, 18 Mayıs 2020 tarihinden itibaren Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Denetleme Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Selçuk Sevinç Kimdir?​

Dr. Selçuk SEVİNÇ 1981 Yılında Isparta da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sandıklı Miralay Reşat Bey İlköğretim Okulunda, lise öğrenimini ise Sandıklı Anadolu lisesinde tamamlamıştır. 1999 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimine başlayan Dr.
Maliye müfettişleri ne kadar maaş alıyor?
Ortalama Maaşı net asgari ücretin %259.04 üzerinde.

Türkiye’de kaç tane vergi müfettişi var?​

Vergi Denetim Kurulu
Vergi denetim birimleri nelerdir?
Vergi denetimi Maliye Bakanlığı bünyesinde Maliye Müfettişleri ve Hesap Uzmanları ile Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesindeki Gelirler Kontrolörleri ve Vergi Denetmenleri olmak üzere dört ayrı denetim birimi tarafından gerçekleştirilmektedir.

Vergi denetimini kim yapar?​

“Madde 135 –Vergi incelemesi; Vergi Müfettişleri, Vergi Müfettiş Yardımcıları, ilin en büyük mal memuru veya vergi dairesi müdürleri tarafından yapılır. Gelir İdaresi Başkanlığının merkez ve taşra teşkilatında müdür kadrolarında görev yapanlar her hal ve takdirde vergi inceleme yetkisini haizdir.”
Vergi müfettişi ne kadar maaş alıyor?

Bekir Bayraktar kimdir?​

28.11.2005 – 29.02.2008 tarihleri arasında Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı görevini yürüten Sayın Bekir BAYRAKDAR, 03.03.2008 tarihinden itibaren İstanbul Defterdarı olarak görev yapmıştır. Bayrakdar 08 Ocak 2014 ‘te Muhasebat Genel Müdürlüğüne getirilmiştir.
Ahmet Yener VDK kimdir?
1978 yılında İzmir/Menemen’de doğan Ahmet YENER; İlk ve ortaöğrenimini İzmir’de tamamladı. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2010 yılında Marmara Üniversitesi Muhasebe ve Finansman Bilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Onur Gök kimdir?​

Mali hukuk ve ekonomi alanlarında yayın yapan hakemli dergilerde yayımlanmış makaleleri ile yine ekonomi, maliye, hukuk alanlarında yayın yapan internet sitelerinde yayımlanmış yazıları bulunmaktadır. 16.01.2020 tarihinde Vergi Konseyi Genel Sekreteri olarak atanmıştır. İngilizce bilmekte olup; evlidir.
Maliye Müfettişi Nasıl Olunur?
Vergi Müfettişi Yardımcısı olarak 3 yıl çalışmış olmak, Bakanlık tarafından gerçekleştirilen yazılı ve sözlü sınava girerek vergi müfettişliğine yükseltilmek.

Maliye Müfettişi ne iş yapar?​

Vergi müfettişi, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı bünyesinde doğrudan Maliye Bakanına bağlı olarak çalışan denetim elemanı. Asli görevi olan vergi incelemesinin yanı sıra, teftiş ve soruşturma görevlerini de yürütür.

Geri