AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Malaga

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Malaga Tanımı İçin Malzemeler

Kek için;
2 adet yumurta
1 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
Yarım çay bardağı süt
2 yemek kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1,5 çay bardağı un
Keki ıslatmak için;
Yarım su bardağı süt
Kreması için;
2 su bardağı süt
3 yemek kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
50 gram krema
Çikolata sos;
150 ml krema
150 gram çikolata
Üzerine
Muz

Malaga Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kek için şeker ve yumurtaları çırpalım.
Sonra kalan materyalleri de ekleyip çırpın.
Yağlayıp unladığınız tart kalıbınıza harcı dökün.
180 derecelik alt üst fırında pişirin.
İlk sıcaklığı çıkınca sütle ıslatın.
Ayrı bi tencerede krema hariç muhallebi gereçleri ekleyip pişirin.
Pişince ocaktan alıp krema ekleyin.
Tart kalıbın ortasına dökün.
Üzerine muzları dizin.
Çikolata için kremayı ısıtın ve kenarı alıp içine çikolataları atıp eritin.
Muzların üzerine dökün.
Malaga Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst