AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Makine teknisyeni ne kadar maas alir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Makine teknisyeni ne kadar maaş alır?​

Diğer Makine Teknisyenleri maaşı ortalama aylık 8689 _TL’dir. En düşük Diğer Makine Teknisyenleri maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 13125 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Diğer Makine Teknisyenleri iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.
Elektrik Elektronik lise mezunu ne kadar maaş alır?
Elektronik Teknisyeni maaşı ortalama aylık 4100 – TL’dir. En düşük Elektronik Teknisyeni maaşı 3400 -TL, En yüksek ise 4800 – TL’dir.

Teknisyen maaşı ne kadar 2022?​

2022 yılında teknisyen olarak göreve başlayacak olan bekar memurların ocak 2022 tarihinde alacakları maaş tutarı net 6,422.05 TL olarak ödenecektir. teknisyen evli ve çocuklu olmasına göre ayrıca bu maaşa eş ve çocuk yardımı tutarları ve yabancı dil puanın 70 ve üzere olması durumunda dil tazminatı eklenecektir.
2 yıllık makine bölümü ne kadar maaş alır?
Makine Teknikeri maaşı ortalama aylık 3.860 – TL’dir. En düşük Makine Teknikeri maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 5.700 – TL’dir.

Makine teknisyeni kimler olabilir?​

Zorunlu ilköğretim eğitimini tamamlayan ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın okul türüne ve alanına göre belirlediği koşulları taşıyan kişiler, makine teknisyeni olabilir.
Elektrik Elektronik lise mezunu ne iş yapar?
Elektronik teknikeri, çeşitli elektronik sistemleri veya cihazları test etmek ve onarmakla sorumludur. Elektronik malzeme üretim şirketleri, bilgisayar firmaları, telekomünikasyon şirketleri, kamu kurumları ve elektrik mühendisliği firmalarında istihdam edilebilir.

MEB teknisyen maaşı ne kadar?​

Ocak – haziran döneminde uygulanmak üzere bu ay memur maaşlarına ve emekli memur aylıklarına yüzde 27.47 oranında, SSK ve BAĞ-KUR emekli aylıklarına da yüzde 25.47 oranında zam yapılacak….
Elektrik ne kadar maaş alır?
Kariyerinde Maaşlar

Geri