Mailler neden gelmiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Mailler neden gelmiyor?​

Önemsiz postalara gelmiş olabilir, Bizzat kendi adersiniz diğer e-posta sunucularına yönledirme yapılmış olabilir ( gmail,hotmail,yahoo v.b. ), E-posta adresiniz karşı taraftan ( gönderici kişi ) yanlış yazmış veya eksik yazmış olabilir, E-posta adresinizi yanlış yazmış olabilir.

İnstagram e postamı ve şifremi unuttum ne yapabilirim?​

Instagram şifrenizi unuttunuz ama e-postanıza veya telefon numaranıza erişiminiz yok mu? E-postanıza veya telefon numaranıza erişiminiz yoksa Instagram şifrenizi sıfırlayamazsınız. Bu nedenle, hesabınızı kurtarma konusunda yardım için Instagram desteğiyle iletişime geçmeniz gerekir.
İnstagram e-posta onayı nasıl yapılır?
Yeni e-posta adresini onaylamak için mail adresine onaylama maili gönderilebilir. Burada e-posta bulunarak açılır ve doğrulama bağlantısına tıklanır. Doğrulama işleminin gerçekleşmesinin hemen ardından yeni e-mail adresi ile kişi hesabına giriş yapabilecektir.
İnstagram şifre neden yenilenmiyor?
Instagram, hesabınızda kayıtlı e-posta adresine tekrar bir şifre yenileme bağlantısı gönderecek. E-postanızı yine bilgisayardan açın ve gelen linke tıklayın. Eğer hesabınızla alakalı başka bir problem yoksa bu adım sorununuzu çözecektir.

Şifresi unutulan Instagram hesabı nasıl geri alınır?​

-Hesabınıza bağladığınız telefon numarası, e-posta veya kullanıcı adınızı girin, Telefon numarası girildiği takdirde tek kullanımlık şifre gelir. Bu parolayı kullanarak yeni şifrenizi oluşturabilirsiniz. Eğer e-posta adresiniz veya kullanıcı adınız ile girerseniz kayıtlı mailinize şifre sıfırlama linki gönderilir.

Şifresini bilmediğim Instagram hesabına nasıl girilir?​

Şifresi unutulan Instagram hesabına giriş yapmak çok basittir. Mobil uygulama ya da bilgisayar ile Instagrama girilerek, “giriş yapmak için yardım al” kısmına tıklayarak yeni şifre oluşturulmaktadır. E-posta adresine gönderilen şifre yenileme linki ile mevcut Instagram hesabının şifresi yenilenmiş olmaktadır.
Instagram şifre yenileme linki neden gelir?
Size instagram tarafından şifre yenilemek için gelen mail adresinin “security{at}mail.instagram.com” adresinden geldiğinden emin olunuz. Eğer farklı bir mail adresi tarafından geliyorsa bilin ki sizin instagram hesabınızı çalmak için kullanılan yemleme bir fake mail adresidir.
Şifre yenileme e postası almama rağmen giriş yapamıyorum ne yapabilirim?
Şifre yenileme e-postası çalışmıyorsa:
- Bir önceki e-postanın süresi dolmuş olabileceğinden yeni bir şifre yenileme e-postası talep etmeyi deneyin.
- E-postadaki Instagram şifrenizi yenileyin’i seçerek giriş yapmak yerine şifrenizi yenilemeyi seçtiğinizden emin olun.

Geri