- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Mailler neden gelmiyor?
Önemsiz postalara gelmiş olabilir, Bizzat kendi adersiniz diğer e-posta sunucularına yönledirme yapılmış olabilir ( gmail,hotmail,yahoo v.b. ), E-posta adresiniz karşı taraftan ( gönderici kişi ) yanlış yazmış veya eksik yazmış olabilir, E-posta adresinizi yanlış yazmış olabilir.İnstagram e postamı ve şifremi unuttum ne yapabilirim?
Instagram şifrenizi unuttunuz ama e-postanıza veya telefon numaranıza erişiminiz yok mu? E-postanıza veya telefon numaranıza erişiminiz yoksa Instagram şifrenizi sıfırlayamazsınız. Bu nedenle, hesabınızı kurtarma konusunda yardım için Instagram desteğiyle iletişime geçmeniz gerekir.İnstagram e-posta onayı nasıl yapılır?
Yeni e-posta adresini onaylamak için mail adresine onaylama maili gönderilebilir. Burada e-posta bulunarak açılır ve doğrulama bağlantısına tıklanır. Doğrulama işleminin gerçekleşmesinin hemen ardından yeni e-mail adresi ile kişi hesabına giriş yapabilecektir.
İnstagram şifre neden yenilenmiyor?
Instagram, hesabınızda kayıtlı e-posta adresine tekrar bir şifre yenileme bağlantısı gönderecek. E-postanızı yine bilgisayardan açın ve gelen linke tıklayın. Eğer hesabınızla alakalı başka bir problem yoksa bu adım sorununuzu çözecektir.
Şifresi unutulan Instagram hesabı nasıl geri alınır?
-Hesabınıza bağladığınız telefon numarası, e-posta veya kullanıcı adınızı girin, Telefon numarası girildiği takdirde tek kullanımlık şifre gelir. Bu parolayı kullanarak yeni şifrenizi oluşturabilirsiniz. Eğer e-posta adresiniz veya kullanıcı adınız ile girerseniz kayıtlı mailinize şifre sıfırlama linki gönderilir.Şifresini bilmediğim Instagram hesabına nasıl girilir?
Şifresi unutulan Instagram hesabına giriş yapmak çok basittir. Mobil uygulama ya da bilgisayar ile Instagrama girilerek, “giriş yapmak için yardım al” kısmına tıklayarak yeni şifre oluşturulmaktadır. E-posta adresine gönderilen şifre yenileme linki ile mevcut Instagram hesabının şifresi yenilenmiş olmaktadır.Instagram şifre yenileme linki neden gelir?
Size instagram tarafından şifre yenilemek için gelen mail adresinin “security{at}mail.instagram.com” adresinden geldiğinden emin olunuz. Eğer farklı bir mail adresi tarafından geliyorsa bilin ki sizin instagram hesabınızı çalmak için kullanılan yemleme bir fake mail adresidir.
Şifre yenileme e postası almama rağmen giriş yapamıyorum ne yapabilirim?
Şifre yenileme e-postası çalışmıyorsa:
- Bir önceki e-postanın süresi dolmuş olabileceğinden yeni bir şifre yenileme e-postası talep etmeyi deneyin.
- E-postadaki Instagram şifrenizi yenileyin’i seçerek giriş yapmak yerine şifrenizi yenilemeyi seçtiğinizden emin olun.