Mahmut Ozer ne is yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Mahmut Özer ne iş yapar?​

Bilim İnsanıEğitmenMühendisMahmut Özer/Meslekleri
Milli Eğitim Bakanı ne mezunu?
5 Mayıs 1970 yılında Tokat’ta doğan Mahmut ÖZER, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden (1992) mezun olmuştur.

Milli Eğitim Bakanı kaç yıl görevde kalır?​

AKP döneminde Milli Eğitim’de 6 bakan değişti. Bakanların görev süreleri 2 yıl dolayında, en uzun süre bakanlık yapan 6 yıl bakanlık yaptı. Turizm Bakanlığı’nda en uzun bakanlık süresi 5 yıl.
Mahmut Özer ne öğretmeni?
1992-1994 yılları arasında Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Dalaman Havalimanı’nda Elektronik Mühendisi olarak görev yaptıktan sonra 1994-2002 yılları arasında Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tokat Meslek Yüksek Okulu’nda öğretim görevlisi olarak görev yapmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı danışmanları kimler?​

Bakan Yardımcıları
Mahmut Özer hangi okul mezunu?
İstanbul Teknik Üniversitesi1992Karadeniz Teknik ÜniversitesiMahmut Özer/Eğitim

Mahmut Özer Hangi üniversite mezunu?​

Mahmut Özer/Üniversite
Nabi Avcı şu an hangi görevde?
Millî Eğitim Bakanlığı TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu başkanı, Türkiye-Kanada Parlamentolararası Dostluk Grubu başkanı, Türkiye-Brezilya Parlamentolararası Dostluk Grubu başkanvekili ve Türkiye-Almanya Parlamentolararası Dostluk Grubu üyesidir.

Mahmut Özer ne mezunu?​

Hayatı 1970 yılında Tokat’ta doğan Özer, 1988 yılında Tokat İmam Hatip Lisesini bitirdi. 1992 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.
Ziya Selçuk kimdir ne öğretmeni?
Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinden mezun oldu. Yüksek lisansını gelişim psikolojisi alanında yaptı. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde psikolojik danışmanlık ve rehberlik alanında doktorasını tamamladı.

Içişleri bakanı danışmanı kim?​

Muhterem İnce, 30 Ağustos 1970 tarihinde Çanakkale’de doğdu. İlk, orta ve lise (İHL) öğrenimini Balıkesir İli’nin Edremit ilçesinde yaptı. 1993 yılında İstanbul üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 2000 yılında Kırıkkale Üniversitesi-Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı.
Mahmut Özer kaç yaşında?
52 yaşında (5 Mayıs 1970)Mahmut Özer / Yaş

Mahmut Özerin eşi kimdir?​

Nebahat ÖzerMahmut Özer / Eşi

Geri