AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mahmudiye İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut Balıkesir

SoruCevap

Yeni Üye
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Kepsut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mahmudiye İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mahmudiye İlköğretim Okulu Resimleri - Mahmudiye İlköğretim Okulu Hakkında

Köy ilkokulu olarak 1939 yılında Osmaniye Köyü ile ortak olarak iki köy arasında yapılmıştır. Daha sonra 1969 yılında köye 3 sınıflı bir okul yapılmıştır. Eğitim-Öğretim 1975 yılına kadar bu binada devam etmiştir. 1975 yılında yapılan ek bina ile 5 sınıflı iki binadan meydana gelmiş bir okula sahip olunmuştur. 1995 yılında 8 yıllık eğitime başlanmış olup çevre köylerin öğrencileri de taşımalı olarak Mahmudiye İlköğretim Okulu'na gelmektedir. 1998 yılında 18 derslikli yeni bir okul yapılmıştır. Eğitim öğretim halen bu binada sürdürülmektedir. Her yıl 10-15 arası öğrenci kaydı yapılmaktadır.
MİSYONUMUZ
İnanıyoruz ki…
•Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi birinci hedefimizdir.
•Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.
•Biz,birbirimizi öğrencilerin,velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde yüreklendirmek için yüreklendiririz.
•Biz,hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız.
•Biz birbirimize ve kendimize güveniriz.Her öğrencimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz.
•Biz farklıyız.Yetenekli,enerjik,coşkulu ve üretkeniz.
•Biz...Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verecek beceriler kazandıracağız...

VİZYONUMUZ

İstiyoruz ki...
•Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin,
•Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin,
•Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğretmenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın,
•Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın,
•Okulumuzda sevgi saygı ve hoş görü herkesin ortak değeri olsun,
•Okulumuzda çalışanlar işlerini yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekleri yerine getirmede endişeleri olmasın.

Mahmudiye İlköğretim Okulu Balıkesir Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mahmudiye İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mahmudiye İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mahmudiye İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Mahmudiye İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: MAHMUDİYE İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: MAHMUDİYE KÖYÜ

Telefon Numarası: 2665865206

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: 319355@meb.k12.tr

Web Adresi: BALIKESİR - KEPSUT - Mahmudiye İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Geri