AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mahle piston Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Mahle piston Nedir?​

piston, motor, filtre komponentleri üreten bir firma. stuttgart merkezli piston ve motor aksamlari üreten ünlü firma. wilhelma karsisinda büyük bir yerleskeye sahiptir.
Mahle piston ne malı?
Mahle GmbH; Stuttgart, Almanya merkezli, dünya çapında Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren en büyük 30 tedarikçiden birisidir.

Mahle izmir ne üretiyor?​

İçten yanmalı motorlar için gerekli sistem ve yedek parçaların lider üreticisi olan Mahle, piston sistemleri, silindir parçaları, supap sistemleri, hava ve sıvı filtre sistemlerinin tedarikçisi olarak faaliyet gösteriyor.
Mahle ne üretiyor?
MAHLE Türkiye MAHLE, Konya’daki üretim tesisinde silindir gömlekleri ve piston pimleri üretiyor. MAHLE’nin diğer üretim tesisleri İzmir’de (pistonlar) ve Gebze’de (filtre modülleri) bulunuyor.

Mahle ne iş yapar?​

1920’den beri insan hareketliliğinde devrim yapıyoruz. Yarının mobilitesi için teknoloji sürücüsü ve otomotiv endüstrisinin lider Uluslarası gelişim ortağı ve tedarikçisi olan MAHLE Grup dünya çapında 160’den fazla tesiste faaliyet göstermektedir.
Mahle marka nedir?
MAHLE markası, motor parçalarından, filtrasyona, motor çevre birimlerinden, sıcaklık yönetimi ve mekatroniğe kadar, bir güç aktarma sisteminin tamamında orijinal donanım kalitesine sahip yedek parçaları temsil etmektedir. Bunların dışında, bakım ve servis alanları için üstün nitelikli özel ekipmanları da sunmaktadır.

Forget piston ne demek?​

Forged pistonlar ise sıcak dövme yöntemi ile üretilir. Daire kesitli metal profillerden istenen ölçüde kesilen parçalar önce özel fırınlarda ısıtılır. Daha sonra 2000 tonun üstünde bir kuvvet altında genellikle hidrolik şahmerdanda şekillendirilir. Ortaya da dövme metodu ile üretilmiş bir piston ortaya çıkar.
Maher marka hangi ülkenin malı?
Maher, 2007 yılında Altay Taşıt ve Otomotiv Yedek Parça San. ve Tic. A.Ş. bünyesinde kurulan otomotiv yedek parçaları markasıdır. ISO 9001, OHSAS 18001 belgelerine sahip firma İzmir merkezlidir.

Forget araba ne demek?​

İngilizce “Forged” kelimesi Türkçe’de “Dövme” anlamına gelir ve bir parça-alet-eşya üretim yöntemidir. Birçok farklı makina parçası da bu yöntem kullanılarak üretilmektedir. Yani Dövme yöntemi ile üretilen bir piston basit bir şekilde üretim metodunun adını almıştır da diyebiliriz.
Mager marka hangi ülkenin?
Mager Matkap Nerenin Markası Mager, Mager İç ve Dış Ticaret bünyesinde ithal edilen matkap ve hırdavat ürünleri markasıdır. Mager markalı ürünler Çin’de üretilmektedir.

Forget motor ne demek?​

Forged Nedir? İngilizce “Forged” kelimesi Türkçe’de “Dövme” anlamına gelir ve bir parça-alet-eşya üretim yöntemidir. Birçok farklı makina parçası da bu yöntem kullanılarak üretilmektedir. Yani Dövme yöntemi ile üretilen bir piston basit bir şekilde üretim metodunun adını almıştır da diyebiliriz.

Geri