AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mahkemede ADM ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Mahkemede ADM ne demek?​

Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca adli süreçte mağdurlara ve özellikle kırılgan gruplara yönelik onarıcı adalet ve sosyal hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde etkin, sürdürülebilir ve ulaşılabilir bir mağdur destek sistemi kurulması amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, suç mağdurlarına …

Adli hizmetler nelerdir?​

Adliyenizde Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüklerinin kurulması ile; – Suç mağdurlarının tamamına yönelik adalete erişim kapsamında etkin bir bilgilendirme ve yönlendirme sistemi kurulması, – Halen çocuk ve aile mahkemelerinde bulunan uzmanlar aracılığıyla sağlanan psiko-sosyal destek çalışmalarının bütün ağır …
Adli Destek görevlisi ne iş yapar?
MADDE 11- (1) Müdürlüğün görevleri şunlardır: a) Mağdurları kendilerine tanınan haklar ve yardımlar konusunda bilgilendirmek ve yönlendirmek. b) Adli süreçte, kırılgan gruba yönelik destek hizmetlerini sunmak.

E-devlet üzerinden verilen hizmetler nelerdir?​

E-Devlet üzerinden IMEI sorgulama ve kaydı, askerlik durum belgesi sorgulama, 4A hizmet dökümü, emeklilik bilgileri, üniversite\yurt kaydı vb. birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. -Çok Kullanılanlar seçenekleri ile tüm hizmetlere ulaşmanız mümkün.

ADM elektrik neresi?​

Türkiye’nin ilk özel elektrik dağıtım lisansına sahip şirketi olan ADM Elektrik Dağıtım ile Aydın, Denizli, Muğla illerinde yaklaşık 1.9 milyon tüketicimize, GDZ Elektrik Dağıtım ile İzmir ve Manisa illerinde yaklaşık 3.3 milyon tüketicimize elektrik ulaştırmaya devam ediyoruz. 5 ilde toplamda 5.2 milyon tüketicimize …
Aydem ne demek?
Aydın, Denizli ve Muğla bölgelerinde bulunan 2.851.086 nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. kısa adıyla AYDEM EDAŞ, Bereket Enerji tarafından işletilmektedir. AYDEM EDAŞ bölgesi, dağıtım faaliyetleri özelleştirilen TEDAŞ’ın 19 no’lu dağıtım bölgesidir.

Geri