SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Magnolya Tanımı İçin Materyaller
1 paket cici bebe
4 tane muz
1 paket süt (5 su bardağı)
2.5 yemek kaşığı nişasta
3 yemek kaşığı un
1 su bardağı şeker
1 paket kremşanti
1 paket vanilya
Magnolya Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Sütü bir tencere alıyoruz üzerine nişasta un ve şeker ekliyoruz akabinde ocağa alıyoruz göz göz olup katılaşana kadar çırparak pişiriyoruz .
Göz göz olduktan sonra bir 5 dakika fazladan pişiriyoruz akabinde ılımaya bırakıyoruz cici bebeleri iyicene ufalıyoruz.
Akabinde ılıyan muhallebimize 1 paket kremşanti ve 1 paket vanilyayı ekleyip blenderla pürüzsüz olana kadar çırpıyoruz.
Sonra bardağa evvel biraz muhallebi üzerine muz cici bebe tekrar muhallebi koyuyoruz sonra tekrar cici bebe ve muz koyuyoruz.
Hepsine birebir halde tekrarlıyoruz soğuduktan sonra yarım saat dolapta dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz afiyet olsun
1 paket cici bebe
4 tane muz
1 paket süt (5 su bardağı)
2.5 yemek kaşığı nişasta
3 yemek kaşığı un
1 su bardağı şeker
1 paket kremşanti
1 paket vanilya
Magnolya Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Sütü bir tencere alıyoruz üzerine nişasta un ve şeker ekliyoruz akabinde ocağa alıyoruz göz göz olup katılaşana kadar çırparak pişiriyoruz .
Göz göz olduktan sonra bir 5 dakika fazladan pişiriyoruz akabinde ılımaya bırakıyoruz cici bebeleri iyicene ufalıyoruz.
Akabinde ılıyan muhallebimize 1 paket kremşanti ve 1 paket vanilyayı ekleyip blenderla pürüzsüz olana kadar çırpıyoruz.
Sonra bardağa evvel biraz muhallebi üzerine muz cici bebe tekrar muhallebi koyuyoruz sonra tekrar cici bebe ve muz koyuyoruz.
Hepsine birebir halde tekrarlıyoruz soğuduktan sonra yarım saat dolapta dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz afiyet olsun