Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
1 litre süt
2 yemek kaşığı nişasta
3 yemek kaşığı un
1 çay bardağı şeker
1 yemek kaşığı tereyağ
1 paket vanilya
1 paket krem şanti
Süslemek ı̇çin;
Kivi, muz, petibör bisküvi
Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Süt, şeker, un ve nişastayı karıştırıp çırparak pişiriyoruz.
Vanilya ve tereyağını ekliyoruz.
Pişirdiğimiz muhallebiyi ılımaya bırakıyoruz.
Hazırladığımız krem şantiyi muhallebiye ekleyerek güzelce çırpıyoruz.
Servis bardağımızın tabanına bir kepçe MAGNOLİA kremasından koyuyoruz. Dilimlediğimiz kivileri bardağın ortasına bardağın kenar duvarına gelecek biçimde diziyoruz ve bardağı dolduracak halde kremayı ekliyoruz.
Üzerine toz haline getirdiğimiz petibör bisküviyi koyup en üzerini muz dilimleri ile süsleyebilirsiniz.
3 saat buzdolabında dinlendikten sonra servise hazır.
Afiyet olsun
Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 litre süt
2 yemek kaşığı nişasta
3 yemek kaşığı un
1 çay bardağı şeker
1 yemek kaşığı tereyağ
1 paket vanilya
1 paket krem şanti
Süslemek ı̇çin;
Kivi, muz, petibör bisküvi
Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Süt, şeker, un ve nişastayı karıştırıp çırparak pişiriyoruz.
Vanilya ve tereyağını ekliyoruz.
Pişirdiğimiz muhallebiyi ılımaya bırakıyoruz.
Hazırladığımız krem şantiyi muhallebiye ekleyerek güzelce çırpıyoruz.
Servis bardağımızın tabanına bir kepçe MAGNOLİA kremasından koyuyoruz. Dilimlediğimiz kivileri bardağın ortasına bardağın kenar duvarına gelecek biçimde diziyoruz ve bardağı dolduracak halde kremayı ekliyoruz.
Üzerine toz haline getirdiğimiz petibör bisküviyi koyup en üzerini muz dilimleri ile süsleyebilirsiniz.
3 saat buzdolabında dinlendikten sonra servise hazır.
Afiyet olsun
Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı