Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
1 litre süt
1 adet yumurta sarısı
1 çay bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1 paket krema yahut toz kremşanti
1 fiske tuz
Cicibebe
Çilek yahut muz
Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Nişasta, un, şeker ve vanilyayı bir tencereye koyup karıştıralım.
Süt ve yumurta sarısını ek edip ocağın altını açalım kaynayana kadar karıştıralım.
Muhallebiyi soğumaya bırakalım.
Bisküvimizi rondodan geçirip kuplara hisse edelim.
Çileklerimizi dilimleyelim. (tercihe nazaran muz da kullanabilirsiniz. ).
Soğuyan muhallebimizin içine kremamızı koyup mikser yardımıyla yeterlice çırpalım.
Muhallebimizi kuplara döküp üzerine rondodan geçirdiğimiz bisküvilerimizi koyalım.
Üzerini süsleyelim. Magnoliamız servise hazır.
Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 litre süt
1 adet yumurta sarısı
1 çay bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1 paket krema yahut toz kremşanti
1 fiske tuz
Cicibebe
Çilek yahut muz
Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Nişasta, un, şeker ve vanilyayı bir tencereye koyup karıştıralım.
Süt ve yumurta sarısını ek edip ocağın altını açalım kaynayana kadar karıştıralım.
Muhallebiyi soğumaya bırakalım.
Bisküvimizi rondodan geçirip kuplara hisse edelim.
Çileklerimizi dilimleyelim. (tercihe nazaran muz da kullanabilirsiniz. ).
Soğuyan muhallebimizin içine kremamızı koyup mikser yardımıyla yeterlice çırpalım.
Muhallebimizi kuplara döküp üzerine rondodan geçirdiğimiz bisküvilerimizi koyalım.
Üzerini süsleyelim. Magnoliamız servise hazır.
Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı