Magnolia Tanımı İçin Gereçler
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağ
Vanilin
1 paket krem şanti
1 paket burçak bisküvi
Çilek muz
Magnolia Tanımı Yapılışı
Öncelikle süt, toz şeker, un, nişastayı güzelce karıştırın.
Daha sonra ocağa alalım yoğunlaşınca çabucak tereyağ vanilin ekleyip soğumaya bırakın.
Ilınınca krem şanti ile çırpalım.
Bisküvileri robottan geçirelim.
Magnolia kasesinin en altına 2 yemek kaşığı bisküviyi koyalım.
Sonra muhallebiyi dökelim.
Çilekleri kenarlarına dizelim.
Tekrar bisküvi ve muhallebi koyup bitirelim.
Üzerine çilek ile süsleyelim afiyet olsun.
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağ
Vanilin
1 paket krem şanti
1 paket burçak bisküvi
Çilek muz
Magnolia Tanımı Yapılışı
Öncelikle süt, toz şeker, un, nişastayı güzelce karıştırın.
Daha sonra ocağa alalım yoğunlaşınca çabucak tereyağ vanilin ekleyip soğumaya bırakın.
Ilınınca krem şanti ile çırpalım.
Bisküvileri robottan geçirelim.
Magnolia kasesinin en altına 2 yemek kaşığı bisküviyi koyalım.
Sonra muhallebiyi dökelim.
Çilekleri kenarlarına dizelim.
Tekrar bisküvi ve muhallebi koyup bitirelim.
Üzerine çilek ile süsleyelim afiyet olsun.