- Konu Yazar
Mado kime ait?
Mado K.Maraş’ın ve ülkenin gelenekselden günümüze tek dondurma markası.Mado ilk nerede açıldı?
Mado ilk nerede açıldı?MADO TARİHİ Çünkü bu mekan doğanın cömertliği ile insanoğlunun emeğinin ve sabrının dondurma severlerle buluştuğu ilk mekan. K.Maraş’ta 1965 yılında açılan buz fabrikası bölge için olduğu kadar Mado için de önemlidir.
Mado satıldı mı?
Mado satıldı mı?MADO’nun yüzde 42.7’si, Katar merkezli Al Sraiya Holding Group’a satıldı. Dünya gazetesinden Kerim Ülker’in haberine göre, Doha merkezli Al Sraiya Holding Group ve Bahreyn’deki iştiraki Venture Capital Bank, MADO’nun yüzde 42.7’sini satın aldı.
MADO Dondurmanın sahibi nereli?
Mehmet Sair Kanbur 1949 yılında dünyaya geldi. Aslen Kahramanmaraşlı olan Kanbur, evli ve 4 kız çocuğu babasıdır. Mehmet Sait Kanbur MADO Dondurmaları Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüyor.Alpedo kimin?
Alpedo kimin?Bir Kervan Pastaneleri Kuruluşu olan Alpedo Dondurmalarının tümü, Kahramanmaraş’taki fabrikamızda Türk Gıda Kodeksine, HACCP Gıda güvenliği sistemi ve ISO 9001-2000 Kalite Yönetim sistemlerine uygun olarak hijyenik şartlarda üretilmekte, büyük boyutlu frigrofirik araçlarla soğuk zincir kırılmadan sizlere …
Yaşar Pastanesi sahibi kim?
Yaşar Pastanesi sahibi kim?Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri A.Ş. YAŞAR DONDURMA VE GIDA MADDELERİ A.Ş. KURUCULARININ TANUMI: Mehmet Sait KANBUR: Yaşar Pastanesi, Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdüren Mehmet Sait KANBUR, İtalya’da Dondurmacılık Meslek Yüksekokulundan mezun oldu.
Mehmet Sait KANBUR: Yaşar Pastanesi, Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdüren Mehmet Sait KANBUR, İtalya’da Dondurmacılık Meslek Yüksekokulundan mezun oldu.
Sait Kanbur nereli?
Sait Kanbur nereli?Mehmet Sait Kambur Mado Dondurmaları Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Mehmet Sait Kanbur, 1949 yılında Kahramanmaraş’da doğmuştur. Babası Yaşar Kanbur’dur. Atila, Erdal ve Gül adlarında üç kardeşi vardır.
Atilla Kanbur nereli?
Atilla Kanbur nereli?Olan Kanbur, Kahramanmaraşlı’dır. Atila, Erdal ve Gül adlarında üç kardeşi var.
Alpedo ne markasi?
Alpedo, Kervan Lezzet Grubu bünyesinde yer alan global bir dondurma markasıdır. dondurmasını ulaştırırken; bu ülkelerde master franchising sistemi ile operasyonlarını yürütmektedir.Tatdo helal mi?
Tatdo helal mi?Nişasta bazlı şeker içerir. Aşırı şekerli(23g). Tatdo Maraş Usulü Sade Dondurma aşırı işlenmiştir. Vejetaryen,Helal,Glutensiz diyet tercihleri için tüketime uygundur.
Madonun sahibi nerelidir?
Madonun sahibi nerelidir?Yaşar dondurma ve Gıda Maddeleri A Ş kimin?
Erdal Kanbur kim?
Erdal Kanbur kim?Erdal KANBUR: K.Maraş Eğitim Enstütisi mezunu olan Erdal KANBUR, eğitimci olmanın avantajlarını Dondurma sektöründe yaşamaktadır. Şu an Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri A.Ş. de satış koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ta görev yapmaktadır.
Mehmet Kambur kimdir?
Mehmet Kambur kimdir?Mehmet Sait Kambur Mado Dondurmaları Yönetim Kurulu Başkanı’dır. 1850 yılında Yaşar Kanbur tarafından kurulmuştur. Dondurma dükkanı 1991’den sonra zincir haline geldi.