- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
macOS High Sierra nedir?
macOS High Sierra veya macOS 10.13 High Sierra macOS Sierra’nın halefi olan ve Apple tarafından geliştirilen macOS işletim sisteminin 13. sürümüdür. Yeni sürüm şirketin 5 Haziran 2017 tarihli Apple Worldwide Developers Conference etkinliğinde iOS 11, watchOS 4 ve tvOS 11 ile beraber ilan edildi.macOS High Sierra nasıl yüklenir?
macOS High Sierra, Mac App Store aracılığı ile kullanıcılara ücretsiz olarak sunulmaktadır. Buna uşalmak için Mac App Store’u açın ve güncellemeler sekmesine tıklayın. MacOS High Sierra en üstte listeleniyor olmalıdır. Güncellemeyi indirmek için “Güncelle” düğmesini tıklayın.Mac OS High Sierra kaç gb?
Mac’imize macOS Sierra yükleyebilmek için genel gereksinimleri şöyle özetleyebiliriz: İşletim sistemi: Lion (OS X 10.7.5) ve üzeri. Bellek: En az 2 GB RAM (Benim tavsiyem en az 4GB) Disk Alanı: En az 8.8 GB.
macOS Big Sur nasıl yüklenir?
MacOS 11 Big Sur’u sıfırdan yükleme
- 1 Mac’inizin uyumlu olup olmadığını kontrol edin.
- 2 Time Machine’e Yedekleme.
- 3 Kendi macOS 11 Big Sur yükleyicinizi oluşturun (Önerilen)
- 4 Doğrudan internetten indirin ve kurun.
macOS downgrade nasıl yapılır?
Time Machine kullanarak macOS’u düşürme- Time Machine diskinizi Mac’inize takın.
- Mac’inizi yeniden başlatın.
- Apple logosu görünene kadar Command + R tuşlarını basılı tutun.
- Seçenekler ekranda göründüğünde, ‘Time Machine Yedeklemesinden Geri Yükle’yi seçin ve Devam’ı tıklayın.
macOS Sierra ne zaman çıktı?
macOS Sierra ilk defa 13 Haziran 2016 tarihinde WWDC 2016 konferansında duyuruldu. Craig Federighi sahneye çıkarak bu sürümde yeni çıkan birçok geliştirme ve yeni özelliği test ederek gösterdi.Iphone MAC ne demek?
Aygıtınız, gizliliği artırmak için her Wi-Fi ağında farklı bir MAC adresi kullanır. Bir aygıtın bir Wi-Fi ağıyla iletişim kurabilmesi için, Ortam Erişim Denetimi (MAC) adresi adı verilen benzersiz bir ağ adresiyle kendini ağa tanıtması gerekir.