AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Macfit hangi holding?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Macfit hangi holding?​

Esas Holding, 2000 yılında Şevket Sabancı tarafından kurulmuş, havacılık, lojistik, gıda, sağlık, perakende ve gayrimenkul üzerinde faaliyet gösteren holding.

Cgv kime ait?​

Cgv kime ait?
CGV Mars Cinema Group, sinema işletmeciliği faaliyetlerine ek olarak bünyesinde bulunan Mars Media ile sinema reklam sektöründe, Mars Dağıtım ile de film dağıtım sektöründe faaliyet göstermektedir.

Mars Entertainment kaça satıldı?​

Mars Entertainment kaça satıldı?
Güney Koreli CJ CGV ve ortaklarının, Mars Entertainment Group’u 605 milyon Euro’ya satın alacaklarını açıkladı.

Mars Cinema kimin?​

15 yıl önce Menderes Utku ve Muzaffer Yıldırım tarafından kurulan Mars Cinema, 800 milyon dolara Güney Koreli CJ CGV Co’ya satıldı. Mars Cinema’nın ortakları arasında Actera Group ve Esas Holding de bulunuyor.

MACFit hangi ülkeye ait?​

MACFit hangi ülkeye ait?
Spor Kulübü kültürünü yaşatarak muzip ruhunu kattığı eğlenceli bir atmosferde üyelerinin hayatına sporla birlikte keyif ve mutluluk katmayı amaçlayan, Türkiye’nin lider fitness kulübü markası Macfit, spor salonlarının zeminlerinde Tarkett’i seçti.

Mars Athletic Club sahibi kim?​

Mars Athletic Club sahibi kim?
Türkiye’nin en büyük sinema zincirlerinden Cinebonus ve spor salonu zinciri Mars Athletic Club’ın (MAC) yeni sahibi, İsak Antika ve Murat Çavuşoğlu’nun birlikte kurduğu özel sermaye fonu Actera Group oldu.
Mars Dağıtım kimin?​
Mars Dağıtım, Mars Cinema Group bünyesinde bulunan film dağıtım şirketi. 2014 yılında 10, 2015 yılında 58, 2016 yılında 53, 2017 yılında 63 filmin dağıtımını üstlenmiştir. Güney Kore merkezli CJ CGV tarafından satın alındıktan sonra adı CGV Mars Dağıtım olarak değiştirildi.

Nurdan Ulu Horozoğlu kimdir?​

Nurdan Ulu Horozoğlu kimdir?
COO koltuğuna oturan Nurdan Ulu Horozoğlu, grubun pazarlama ve sinema operasyonlarından sorumlu oldu. Üniversite eğitimini Yakın Doğu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nda tamamlayan Horozoğlu; Polisan, Star TV, Medyapro, DTV-CNN Türk, FOX TV, TV8 gibi şirketlerde görev aldı.

MACFit sahibi kim?​

MACFit sahibi kim?
MAC ve MACFit markalarının sahibi olan Mars Sportif’in CEO’su Bahar Uçanlar, “Geçen yıl spor salonuna gidip spor yapanların sayısı 1 milyon 960 bin iken, bu yıl 2 milyon 100 bin kişiye çıktı. Türkiye’de fitness pazarı, son 1 yılda yaklaşık 200 milyon euro büyüyerek 823 milyon Euro’luk bir ekonomiye dönüştü.

Mars Athletic Club nedir?​

kanyonun içinda açılacak spor merkezinin adı. iş risk sermayesiyle kurulmuş olan, cinebonus macka ve kanyon sinemaları, nupera , numnum’ın sahibi, burc beachin işletmecisi olan mars entertainment group’un son iştiraki.

Mars Athletic Club ne zaman kuruldu?​

Mars Athletic Club ne zaman kuruldu?
Mars Sinema, dünya standartlarındaki teknolojiyi konfor ve beklentilerin ötesindeki bir hizmet anlayışıyla birleştirerek, Türkiye’de farklı ve kendine özgü bir sinema deneyimi yaratmak felsefesiyle Menderes Utku ve Muzaffer Yıldırım tarafından 2001 yılında kuruldu.Sektörde kendinden emin adımlarla yol alan Mars Sinema …

MACFit, Türkiye'nin spor salonu zinciri olan Mars Athletic Club'ın bir markasıdır. Mars Sportif'in CEO'su Bahar Uçanlar, MACFit'in sahibi olarak bilinmektedir. MACFit, spor kulübü kültürünü yaşatarak eğlenceli bir atmosferde üyelerine spor yapma imkanı sunmayı amaçlamaktadır. Türkiye'de fitness pazarının büyümesi ile önemli bir aktör olan MACFit, ülkenin lider fitness kulübü markası olarak dikkat çekmektedir.

Geri