AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

MacBook Pro yeni kasa ne zaman?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

MacBook Pro yeni kasa ne zaman?​

Yeni MacBook Pro, M1 çipe sahip 13 inç MacBook Pro ile birlikte bugüne kadarki en güçlü profesyonel dizüstü bilgisayar serisini oluşturuyor. Müşteriler yeni 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modellerini bugünden itibaren sipariş edebilecekler. Yeni modeller 16 Ekim Salı günü satışa sunulacak.

MacBook M1 ne zaman gelecek?​

Yeni gelen bilgilere göre Apple’dan 2022’de M1’in yerini alacak M2 işlemci gelecek. 2023’te ise teknoloji devi TSMC’nin 3 nm üretim sürecinden çıkacak “yeni nesil” işlemcilerini tanıtacak.
Yeni MacBook Ne Zaman Çıkacak 2021?
Bu modelin 2022 yılında tanıtılması bekleniyor.

Yeni Mac Air ne zaman?​

Apple güncellenmiş MacBook Air’ı 2022’nin ortalarına doğru piyasaya sürecek. Dizüstü bilgisayarın nasıl bir tasarıma sahip olacağını gösteren yeni görüntüler yayınlandı. Apple geçen hafta yeni MacBook Pro modellerini tanıtmıştı.

MacBook 14 ne zaman?​

10 çekirdekli CPU ve 32 çekirdekli GPU M1 Max işlemci, 64 GB RAM ve 8 TB SSD depolamadan oluşan maksimum özelliklerde bu 14 inçlik canavar sizi 5,899 ABD Doları karşılığında bekliyor olacak. MacBook Pro 14 inç (2021) artık ön siparişe sunuldu ve 26 Ekim Salı günü sahiplerine kavuşacakla.
M1 MacBook Pro 16 ne zaman?
Yeni işlemciyi ilk olarak 2021 yılında çıkacak olan MacBook Pro 16’da bulunacak.
Apple Inc. Apple M1, Haziran 2020’de WWDC 2020 etkinliğinde duyurulan Apple silikon çiplere geçiş sürecinde Apple tarafından geliştirilen ilk çiptir. 5 nm üretim süreci ile üretilen ilk kişisel bilgisayar çipi olan M1, 2020’nin Kasım ayında tanıtılan MacBook Air, MacBook Pro ve Mac Mini modellerinde kullanılmaktadır.
Yeni Macbook Air için en az 1 yıl bekleyeceğiz Seri üretim sürecinin 2. çeyreğin sonunda veya 3. çeyreğin başında başlayacağını belirtiyor, yani 1 yıl daha beklemek gerekiyor. M1X veya M2 işlemciden güç alan 14 inç ve 16 inç Macbook Pro’ların ise bu yıl bitmeden gelmesi bekleniyor.
MacBook M1 Air ne zaman çıktı?
Apple M1, Haziran 2020’de WWDC 2020 etkinliğinde duyurulan Apple silikon çiplere geçiş sürecinde Apple tarafından geliştirilen ilk çiptir. 5 nm üretim süreci ile üretilen ilk kişisel bilgisayar çipi olan M1, 2020’nin Kasım ayında tanıtılan MacBook Air, MacBook Pro ve Mac mini modellerinde kullanılmaktadır.

Apple M2 ne zaman?​

M2 işlemcili MacBook Air, 2022 yılında gelebilir Ünlü analist dylandkt, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada yeni MacBook Air modelinin tasarım değişikliğiyle kullanıcılara sunulacağını belirtti. Yeni modelin 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modellerine benzer tasarım ile geleceği detaylar arasında yer alıyor.

Geri