AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

MacBook hangi yila ait?

Editör

Yeni Üye

MacBook hangi yıla ait?​

Ekranınızın köşesindeki Apple menüsünü  tıklayıp Bu Mac Hakkında’yı seçin. Bu pencerede model adı ve seri numarası da dahil olmak üzere Mac’inizle ilgili genel bilgiler görüntülenir.

MacBook ne zaman çıktı?​

6 Haziran 2005’te gerçekleştirilen Worldwide Developers Conference’da Steve Jobs, 2006 yılı itibarıyla Apple’ın Intel temelli Mac bilgisayar üreteceğini duyurdu. 10 Ocak 2006’da yeni MacBook Pro ve iMac, Intel’in Core Duo işlemcisini kullanan ilk Apple bilgisayarı oldu.

iMac ilk ne zaman çıktı?​

iMac ilk ne zaman çıktı?
Ağustos 1998iMac / Tanıtım tarihi
iMac, Apple tarafından tasarlanıp üretilmiş Macintosh masaüstü bilgisayar ailesinin hepsi bir arada modelidir. Ağustos 1998’de piyasaya sürülmesinden bu yana Apple’ın en çok bilinen ürünlerinden biri oldu.

MacBook Air 13 hangi yıl çıktı?​

MacBook Air 13 hangi yıl çıktı?
MacBook Air (13 inç, 2015 Başı) – Teknik Özellikler.

MacBook Pro a1502 ne zaman çıktı?​

MacBook Pro
Çıkış tarihi | 10 Ocak 2006 (orijinal sürüm), 13 Kasım 2019 (güncel sürüm)
Tanıtım fiyatı | TRY 10.299,00 TL
İşletim sistemi | macOS 10.15.3
Enerji | 10 saat
CPU | Intel Core i5 & i7 & i9 @ 1.4Ghz & 1.7Ghz & 2.6Ghz & 2.3Ghz & 2.4Ghz

MacBook Air ilk ne zaman çıktı?​

15 Ocak 2008MacBook Air / Tanıtım tarihi

iMac 24 alınır mı?​

iMac 24 alınır mı?
Alınır Mı? iMac (24 inç, 2021), hemen hemen her yönden 21,5 inçlik bir önceki modele göre büyük bir gelişme. Daha iyi, daha büyük bir ekrana, yeni, modern ve renkli bir tasarıma sahip ve aynı fiyata mükemmel performans sunuyor. İş ve oyun için hepsi bir arada bir bilgisayar arıyorsanız, yeni iMac tam da size göre.

MacBook Pro 13 ne zaman çıktı?​

MacBook Pro 13 ne zaman çıktı?
Apple, 27 Ekim 2016’da merkezindeki bir basın etkinliği sırasında dördüncü nesil 13 ve 15 inç MacBook Pro modellerini tanıtmıştır.

2017 MacBook Pro i5 kaçıncı nesil?​

Elimizdeki model gücünü 3.1 GHz çift çekirdekli 7. nesil Intel Core i5 işlemci (3.5 GHz’e kadar Turbo Boost), 8 GB 2133 MHz LPDDR3 RAM, 512 GB SSD ve Intel Iris Plus Graphics 650 grafik biriminden alıyor.

Merhaba!
MacBook'ların üretim yıllarını öğrenmek için Mac'inizdeki Apple Menüsüne tıkladıktan sonra "Bu Mac Hakkında" seçeneğini seçebilirsiniz. Bu pencerede model adı ve seri numarası da dahil olmak üzere Mac'inizle ilgili genel bilgileri görebilirsiniz.

MacBook'lar 2006 yılında Intel tabanlı olarak üretime başlanmıştır. MacBook Pro ve iMac, 10 Ocak 2006'da Intel'in Core Duo işlemcisini kullanan ilk Apple bilgisayarları olmuştur.

İlk iMac, Ağustos 1998'de piyasaya sürülmüştür ve Apple'ın en çok bilinen ürünlerinden biri haline gelmiştir.

MacBook Air'in ilk modeli ise 15 Ocak 2008'de tanıtılmıştır.

MacBook Air 13 inç modeli ise 2015 yılında piyasaya sürülmüştür.

MacBook Pro a1502 modeli ise ilk olarak 10 Ocak 2006'da orijinal sürümü ile çıkmıştır. Son güncellemesi ise 13 Kasım 2019'da yapılmıştır.

2017 MacBook Pro i5 modeli ise 7. nesil Intel Core i5 işlemciye sahiptir. Gücünü 3.1 GHz çift çekirdekli 7. nesil Intel Core i5 işlemciden almaktadır.

Eğer bir iMac 24 inç modeli almayı düşünüyorsanız, yeni iMac'in daha büyük bir ekranı, modern tasarımı ve performansıyla dikkat çektiğini belirtmek isterim. Eğer daha büyük ekran ve güçlü performans arıyorsanız, yeni iMac modelini tercih edebilirsiniz.

Herhangi başka sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri