Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mac te ISO dosyasi nasil acilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Mac te ISO dosyası nasıl açılır?​

Mac OSX ISO dosyası açma
- Adım #1: The Unarchiver’ı App Store’dan indirin.
- Adım #2: ISO dosyasının bulunduğu klasöre gidin.
- Adım #3: ISO dosyasına tıklayarak seçin.
- Adım #4: Ekranın sol üstündeki Dosya kısmına tıklayın, bir menü belirecek.
- Adım #5: Birlikte Aç seçeneğine tıklayın.

Mac OS nereden indirebilirim?​

macOS’i Mac’inize indirmek için Safari’yi kullanma Safari, App Store’da eski yükleyicileri bulmak için bu bağlantıları kullanır. Yükleyici App Store’dan indirildikten sonra otomatik olarak açılır. Safari, aşağıdaki eski yükleyicileri InstallOS.dmg veya InstallMacOSX.dmg adlı bir disk görüntüsü olarak indirir.
ISO dosyası nasıl hazırlanır?
Diğer bir yöntem ise, ISO yapma programı kullanmak. Bu ISO programı üzerinden istediğiniz dosyaları sanal disk kalıbı içine yerleştirip, ardından da yazdırarak, uzantısı “.iso” şeklinde olan bir sanal diske sahip olmanızı sağlıyor. Dosyayı ISO yapma işlemi de bu kadar basit.

ISO dosyası nasıl kurulur?​

Yöntem 1 / 2: Bilgisayarına yüklemek istediğin ISO disk görüntüsünü bul, ardından dosyayı içeren klasörü aç. Yüklemek istediğin ISO dosyasına sağ tıkla. Açılır bir menüde sağ tık seçenekleri açılır. Sağ tık menüsündeki Bağla’ya tıkla.

Windows 7 ISO dosyası nasıl kurulur?​

Windows 7 yükleme işlemleri
- Adım: Microsoft’un Windows 7 indirme sayfasına gidin:
- Adım: Windows 7 ürün anahtarınızı girin:
- 3. Adım: Dil seçiminizi yapın:
- Adım: İstediğiniz Windows 7 sürümünü seçin:
- Adım: Windows 7 format atma işlemini nasıl yapmak istediğinize karar verin:
- Adım: İndirdiğiniz ISO dosyasını DVD’ye yazın:
Klasör ISO dosyası nasıl yapılır?
Programı açıp “Select Folder” butonuna basınız ve ISO dosyasına dönüştürmek istediğiniz klasörü seçiniz. Ardından “Select Output” seçeneğinden ISO dosyasının oluşturulacağı yolu seçiniz. Son olarak “Generate Iso” butonuna basarak ISO dosyasını yaratma işlemine başlayabilirsiniz.

Geri