Mac de ekran kaydi nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Mac de ekran kaydı nasıl yapılır?​

Mac’inizde ekran kaydı yapma
- Uygulamalar klasörünüzden QuickTime Player’ı açın ve menü çubuğunda Dosya > Yeni Ekran Kaydı’nı seçin.
- Kaydınızı başlatmadan önce, kayıt ayarlarını değiştirmek için Kayıt Yap düğmesinin yanındaki oku tıklayabilirsiniz:
Macbook zoom nasıl yapılır?
“Büyütmek için klavye kestirmelerini kullan”ı seçtikten sonra, büyütmek için aşağıdaki tuş birleşimlerini kullanabilirsiniz:
- Büyütme. Büyütmek için şu üç tuşa birlikte basın: Option, Komut ve Eşittir işareti (=).
- Küçültme. Küçültmek için şu üç tuşa birlikte basın: Option, Komut ve Eksi işareti (-).
- Büyütmeyi açma/kapatma.

Macbook u nasıl sıfırlarım?​

Mac’inizi açın ve hemen şu dört tuşu basılı tutun: Option, Komut, P ve R. Tuşları yaklaşık 20 saniye sonra serbest bırakın. Bu işlem bellekten kullanıcı ayarlarını siler ve değiştirilmiş olabilecek bazı güvenlik özelliklerini geri yükler.
Apple’da ekran videosu nasıl alınır?
Ekranınızı kaydetme
- iOS 14 veya sonraki sürümlerde Ayarlar > Kontrol Merkezi’ne gidin ve ardından Ekran Kaydı’nın yanındaki Ekle düğmesine dokunun.
- iPhone veya iPod touch’ınızda ya da iPad’inizde Denetim Merkezi’ni açın.
- Gri Kayıt düğmesini.
- Kaydı Başlat’a dokunun, ardından üç saniyelik geri sayımı bekleyin.

Macbook Pro ya zoom nasıl indirilir?​

Zoom uygulamasını yükleme
- İndirme Merkezimizi.
- Toplantılar için Zoom İstemcisi altında İndir.
- İndirilen dosyaya çift tıklayın.
- Yükleyici açıldığında Devam’a tıklayın.
- Yükleme hedefini seçin:
- Devam’a tıklayın.
- (İsteğe bağlı) Yükleme hedefini değiştirmek isterseniz Yükleme Konumunu Değiştir’i seçin.
- Yükle’ye tıklayın.
Apple zoom nasıl indirilir?
Zoom uygulaması, Google Play’de ve Apple Store’da ücretsiz olarak indirilebiliyor. Son zamanların en popüler uygulaması olan Zoom hem Android hem de İOS için uyumlu çalışabiliyor.

iPhone ekran kaydı Alma Nasıl Yapılır?​

iPhone’unuzda ekran kaydı yapabilir ve sesleri çekebilirsiniz.
- Ayarlar > Denetim Merkezi bölümüne gidin, sonra Ekran Kaydı’nın yanındaki. simgesine dokunun.
- Denetim Merkezi’ni açın, simgesine dokunun, sonra üç saniyelik geri sayımı bekleyin.
- Kaydı durdurmak için Denetim Merkezi’ni açın,

Geri