AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Maas farki ne anlama gelir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Maaş farkı ne anlama gelir?​

Emekli ve memur maaş farkı ile ilgili 24 Ocak Pazartesi günü yeni bir açıklama yapıldı. Bu açıklamaya göre; Kamu görevlilerinin aylık ve ücretlerinde 1 Ocak- 30 Haziran 2022 dönemi için uygulanacak artış oranı yüzde 5’ten yüzde 7,5’e yükseltilecek.

Maaş farkı kimlere verilir?​

FARKLAR 27 OCAK’TA ÖDENECEK Buna göre, emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak’ta ödenecek. Ödemeler, aylık almakta oldukları banka ve PTT şubelerindeki hesaplarına yapılacak.
Maaş Farkı Nedir 2022?
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2022 yılında memur ve memur emeklilerine verilen ilk 6 ay için yüzde 5’lik zammı yüzde 7.5 olarak güncellediklerini duyurmuştu. 22 Ocak’ta Resmi Gazete’de yayımlanan kararın ardından yüzde 2.5 ilave zam maaşlara yansıtılacak ve bununla oluşan fark hesaplara yatırılmaya başlandı.

Maaş farkları veriliyor mu?​

Maaş farkları yattı mı?​

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yapılan açıklamayla 27 Ocak’ı işaret etmişti. Buna göre, emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak’ta ödenmeye başlandı.
14 günlük maaş farkı kimlere verilir?
Memur emeklisi ile malul, vazife malulü, dul, yetim aylığı alan toplam 2 milyon 386 bin 565 kişinin 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları, aylık aldıkları banka ve PTT şubelerindeki hesaplarına gönderilecek.

14 günlük maaş farkları ne zaman yatar?​

Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını 15 Ocak’ta alacak.

Maaş farkları ne zaman yatacak 2022?​

Buna göre, emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak’ta ödenecek. Ödemeler, aylık almakta oldukları banka ve PTT şubelerindeki hesaplarına yapılacak.
Maaş farkları ne zaman ödenecek?
EMEKLİ MAAŞ FARKLARI NE ZAMAN YATACAK? Emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak’ta ödenecek.

Memur 14 günlük maaş farkları ne zaman yatacak?​

Geri