AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

M ihsan Arslan kimdir?

Editör

Yeni Üye

M ihsan Arslan kimdir?​

1 Ocak 1948 tarihinde Batman’ın Sason ilçesinde Ali ve Ayşete Arslan’ın oğlu olarak dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitirdi. İşadamlığı ve gazetecilik yaptı, 1991 yılında kurulan MAZLUMDER’in iki dönem genel başkanlığını yürüttü.

Ali Ihsan Arslan kimdir nerelidir?​

Ali Ihsan Arslan kimdir nerelidir?
Hayatı Ali İhsan Arslan, 1969 yılında Ankara’da doğdu. Aslen Diyarbakırlıdır. İlk ve orta öğretimini Demetevler Oğuzlar İlkokulu, Ankara Merkez İmam Hatip Lisesi ve Yenimahalle Mustafa Kemal Lisesi’nde tamamladı.

Ali Ihsan Arslan kiminle evlendi?​

Kübra SaruhanAli İhsan Arslan / Eşi (e. 2018)

Ali Ihsan Arslan kaç yaşında?​

Ali Ihsan Arslan kaç yaşında?
53 yaşında (1969)Ali İhsan Arslan / Yaş

Mehmet Ihsan Arslan ne iş yapıyor?​

Öğretmenİş İnsanıSiyasetçiKamu PersoneliMehmet İhsan Arslan/Meslekleri

Ali Ihsan Arslan ne iş yapar?​

Ali Ihsan Arslan ne iş yapar?
SiyasetçiPolitikacı AsistanıAli İhsan Arslan/Meslekleri

Mahmut Arslan kimdir?​

Mahmut Arslan Kimdir? Mahmut Arslan 1953 yılında İskenderun’da doğdu. İlk, orta ve lise yıllarını Mersin’de tamamladı.1979 yılında Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olan Mahmut Arslan Mersin’e dönerek baba mesleğini seçti.11 Eylül 1980 tarihinde Arbel şirketini kurdu.

Kübra Saruhan kiminle evli?​

Kübra Saruhan kiminle evli?
Ali İhsan ArslanKübra Saruhan / Eşi (e. 2018)

Mia Vakfı kimin?​

Başkent Ankara’da Mehmet İhsan Arslan Vakfı tarafından kurulan MİA Yaşam Merkezi, tıp merkezi huzurevi ve eğitim ve rehabilitasyon gibi 5 ana birimi tek çatı altında topladı.

Mücahid Arslan kimdir?​

Mücahid Arslan kimdir?
1969 yılında Ankara’da doğdu. Baba adı M. İhsan, anne adı Halise’dir. Daha çok “Mücahit” ismiyle tanınan Arslan, ilk öğrenimini Demetevler Oğuzlar İlkokulu’nda, orta okulu Ankara Merkez İmam Hatip Lisesi’nde, liseyi de Yenimahalle Mustafa Kemal Lisesi’nde tamamladı.

Mahmut Aslan ne dedi?​

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, “İşçiler çalışmak istemiyor” diyen patronlara tepki göstererek “Niye çalışmıyorlar diye bir sor. Türkiye 30 yıl önceki Türkiye değil, artık çalışanlarımızın da gençlerimizin de beklentileri farklı” dedi.

Dr Mahmut Arslan nerede görev yapıyor?​

Dr Mahmut Arslan nerede görev yapıyor?
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Mia bursu ne kadar?​

MİA Vakfı Bursları: Burslarımız 2021-2022 eğitim ve öğretim dönemi boyunca verilir. Lisans öğrencilerinin aylık burs miktarı 200 TL olarak belirlenmiştir.

Mia Vakfı Nedir?​

Mia Vakfı Nedir?
MİA VAKFI, sosyal sorumluluk bilinci ile sosyal, sağlık ve eğitim alanında toplumsal yaşama katkıda bulunmak amacı ile 1995 yılında kurulmuştur. Yirmibeş yıl boyunca binlerce öğrenciye burs vermiş, lösemi hastası çocukların tedavisine ve ailelerine destek vermiş ve vermeye de devam etmektedir…

Hak iş Genel Başkanı Mahmut Arslan nereli?​

Mahmut Arslan 1953 yılında İskenderun’da doğdu. İlk, orta ve lise yıllarını Mersin’de tamamladı.1979 yılında Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olan Mahmut Arslan Mersin’e dönerek baba mesleğini seçti.11 Eylül 1980 tarihinde Arbel şirketini kurdu.

M. İhsan Arslan, 1 Ocak 1948 tarihinde Batman'ın Sason ilçesinde Ali ve Ayşete Arslan'ın oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirmiştir. İşadamlığı ve gazetecilik yapmış ve 1991 yılında kurulan MAZLUMDER'in iki dönem genel başkanlığını yapmıştır.

Ali İhsan Arslan ise 1969 yılında Ankara'da doğmuştur. Aslen Diyarbakırlı olan Ali İhsan Arslan, ilk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamlamıştır.

Ali İhsan Arslan, Kübra Saruhan ile evlidir. Evlilikleri 2018 yılında gerçekleşmiştir.

53 yaşında olan Ali İhsan Arslan, 1969 yılında doğmuştur.

Öğretmen, iş insanı, siyasetçi ve kamu personeli olan Mehmet İhsan Arslan'ın meslekleri arasında yer almaktadır.

Ali İhsan Arslan ise siyasetçi ve politikacı asistanı olarak çalışmaktadır.

Mahmut Arslan, 1953 yılında İskenderun'da doğmuş, Mersin'de ilk, orta ve lise eğitimini tamamlamıştır. Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Mahmut Arslan, Arbel şirketini kurmuştur.

"Mia Vakfı", Mehmet İhsan Arslan Vakfı tarafından kurulmuş olup Ankara'da yer almaktadır. MİA Yaşam Merkezi, tıp merkezi, huzurevi ve eğitim ve rehabilitasyon gibi 5 ana birimi tek çatı altında toplamaktadır.

Mücahid Arslan, 1969 yılında Ankara'da doğmuş ve eğitim hayatını Ankara'da tamamlamıştır. Mücahid Arslan, daha çok "Mücahit" ismiyle tanınmaktadır.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, "İşçiler çalışmak istemiyor" diyen patronlara tepki göstermiş ve Türkiye'nin artık 30 yıl önceki Türkiye olmadığını belirterek çalışanların ve gençlerin beklentilerinin farklı olduğunu ifade etmiştir.

Dr. Mahmut Arslan, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapmaktadır.

"Mia Vakfı Bursları" 2021-2022 eğitim ve öğretim dönemi boyunca verilmekte olup lisans öğrencilerine aylık 200 TL burs sağlanmaktadır.

MİA Vakfı, sosyal, sağlık ve eğitim alanlarında toplumsal yaşama katkıda bulunmak amacıyla 1995 yılında kurulmuştur. Burs desteğinin yanı sıra lösemi hastalarına ve ailelerine destek de vermektedir.

Son olarak, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan 1953 yılında İskenderun'da doğmuş, Mersin'de eğitim almış ve makine mühendisliği mezunu olarak Arbel şirketini kurmuştur.

Geri