- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Luis Gustavo Fenerbahçeye ne zaman geldi?
Luiz GustavoLuis Gustavo futbola ne zaman başladı?
Luiz Gustavo Dias, 23 Temmuz 1987’de Brezilya’nın Sao Paulo eyaletine bağlı Pindamonhangaba şehrinde dünyaya geldi. Futbola 16 yaşında ülkesi Brezilya’da başlayan Gustavo, profesyonel kariyerine 2007’de Corinthians’ta adım attı.Gustavo kaç yıldır Fenerbahçe’de?
34 yaşında (23 Temmuz 1987)Luiz Gustavo/Yaş
Gustavo hangi takımdan geldi?
Brezilya doğumlu olan Galatasaray’ın yeni transferi Gustavo Assunçao 21 yaşında ve 1.78 boyunda. Tam ismi ‘Gustavo Enrique Giordano Amaro Assunção da Silva’ olan Sambacı, futbola Porto alt yapısında başladı ve 2008 yılında İspanyol ekibi Atletico Madrid’e transfer oldu.
Gustavo sözleşmesi ne zaman bitiyor?
2022’de sözleşmesi bitecek olan iki oyuncuyla da F.Bahçe yollarını ayırmak istiyor.Luis Gustavo Futbola kaç yaşında başladı?
“Luiz Gustavo Dias ” Luiz Gustavo Dias, 23 Temmuz 1987’de Brezilya’nın Sao Paulo eyaletine bağlı Pindamonhangaba şehrinde dünyaya geldi. Futbola 16 yaşında ülkesi Brezilya’da başlayan Gustavo, profesyonel kariyerine 2007’de Corinthians’ta adım attı.Gustavo kaç hafta yok?
Luiz Gustavo’nun tedavi verimliliğine bağlı olarak yaklaşık olarak 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Enner Valencia’nın bileğinde bağ sakatlığı ise çok ciddi değil. Futbolcuya İlaç tedavisi uygulanacak.
Gustavo kaç yaşında futbola başladı?
“Bir futbol kulübünde oynamaya 16 yaşında başladım. Bir amatör takımla Sao Paolo Kupası adlı turnuvada oynadım ve genç futbolcular için bu çok önemli bir turnuvaydı. Daha sonra profesyonel oldum ve Brezilya’nın kuzeyinde SBH adlı bir kulüpte oynamaya başladım. 19 yaşında Almanya’ya gidene kadar bu kulüpte oynadım.
80 kgLuiz Gustavo/Kilo
Fenerbahçe#20 / Orta sahaLuiz Gustavo/Şu andaki takımları