Lost dir recovery nasıl yapılır?
Adım adım lost.dır kurtarma işlemini gerçekleştirme rehberi:- Adım 1: SD kartı PC’ye takın.
- Adım 2: EaseUS veri kurtarma yazılımını çalıştırın ve kartı tarayın.
- Adım 3: Kaybolan verileri kontrol edin ve kurtarın.
Bozuk hafıza kartı nasıl düzeltilir?
1 . SD kartı kart okuyucu aracılığıyla bilgisayarınıza takın. 2 . “Bu PC”yi açın….2 . Yöntem Bozuk SD Kart Kurtarma İşlemini Gerçekleştirin ve Ardından Aygıtı Biçimlendirin- EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazını PC’nize indirin ve kurun.
- Kaybolan verileri aramak ve kurtarmak, geri getirmek için veri kurtarma aracını kullanın.
Hafıza kartı kurtarılır mı?
SD kartınız hasar gördüğünde veya bozulduğunda ve erişilemez olduğunda, CMD komutu veya başka bir Windows yerleşik aracıyla onarabilirsiniz. Karta tekrar erişebildikten sonra, kaybolan verileri taramak ve kayıp dosyaları başarılı bir şekilde kurtarmak için EaseUS Data Recovery Wizard’ı kullanabilirsiniz.
SD kart Lock tuşu ne işe yarar?
Standart olarak tüm SD kartlarda lock tuşu yer alır. Kullanım amacına bağlı olarak bu tuşu aktif hale getirebilir ya da kapatabilirsiniz. SD kartta bulunan lock konumunu ayarladığınızda artık kart kilitli hale gelir. Böylece, SD kartın takılı olduğu cihaz üzerinden veri alışverişi durdurulmuş olur.