AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Loseve bagis yapilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Löseve bağış yapılır mı?​

SMS ile Bağış 3406’ya SMS göndererek bağış yapabilirsiniz. FİTRE veya FİDYE yazarak 1998’e SMS göndererek (Fitre tutarı 40TL) bağış yapabilirsiniz.

Kızılay bağışları nelerdir?​

Bağış SSS
Bağış Yöntemleri
- 168 Çağrı Merkezi.
- İnternetten Online ve Düzenli Bağış
- Banka Yolu İle Bağış
- PTT Yolu İle Bağış
- 2868 SMS Bağışı
- 3965 Düzenli SMS Bağışı
- Kızılay Şubeleri İle Bağış
- Yurt Dışından Bağış
LÖSEV kime hizmet ediyor?
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), 1998 yılında Pediatrik Hematolog, Onkolog Dr. Üstün Ezer tarafından Ankara’da kurulan, lösemili ve kanser hastası çocuk ve yetişkinlere yardımda bulunan ve birçok ihtiyacını karşılayan bir vakıftır.
LÖSEV den kimler yardım alabilir?
Son zamanlarda duyurusunu sıkça paylaştıkları “LÖSEV Büyüdü” sloganıyla bu yıl 23’üncü yıllarını kutladıklarını ifade eden Merkit, “Artık sadece lösemili çocuklara değil, yetişkin kanser hastaları da LÖSEV’in yardımlarından faydalanabilirler. Yaşı, tanısı, türü fark etmeksizin bizlere başvuruda bulunabilirler.

Kızılay Derneği Hangi Bakanlığa Bağlı?​

Kızılay 22 Ağustos1864 yılında 12 hükümetin katılımıyla İsviçre’nin Cenevre kentinde kurulmuştur. Tamamen tarafsız, bağımsız ve yansız bir kuruluştur. Kızılhaç ve Uluslararası Kızılay hareketine bağlıdır.

Kızılay devlet kurumu mu?​

Kızılay, tüzel kişiliğe sahip, özel hukuk hükümlerine tâbi, kâr amacı gütmeyen, yardım ve hizmetleri karşılıksız olan ve kamu yararına çalışan bir gönüllü sosyal hizmet kuruluşudur.
Noterden vasiyetname tanzim edilerek yapılan bu bağış şeklinde, bağışçı menkul ve gayrimenkul mallarının Vakfa hangi şartlarla kalmasını istediğini noterde belirtir. Vasiyetname tanzim edilirken “Akli Melekeleri Yerindedir” raporu ve iki tanık gerekmektedir. Noter, vasiyeti bir yazı ile nüfus müdürlüğüne bildirir.

Geri