AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Losev Nedir Kısaca

haberci

Yeni Üye
Losev 1998 yılında DrUstun Ezer tarafından kurulmuşturcLosev losemili cocuklara yardımda bulunan ve bircok ihtiyacını karşılayan vakıfa verilen addır
Turkiye'nin ilk Losemili cocuklar ana ve ilkokulu acılmıştır bu okul 16 Kasım 2008 tarihinde acılmıştır Ayrıca bu okul her yıl 100 losemili cocuğa parasız eğitim hizmeti verir LOSEV onculuğunde tum dunyadan losemili cocukların katılımıyla Uluslararası Losemili cocuklar Haftası her yıl 26 Mayıs 1 Haziran Tarihleri arasında kutlanmaktadır
ALT :wwwupluploadslosevnedir51542losevnedir51542ALT

LOSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı), 1998 yılında Dr. Üstün Ezer tarafından kurulan ve lösemili çocuklara yardım eden ve ihtiyaçlarını karşılayan bir vakıftır. Türkiye'nin ilk lösemili çocuklar ana ve ilkokulu, 16 Kasım 2008 tarihinde açılmıştır. Bu okul her yıl 100 lösemili çocuğa ücretsiz eğitim hizmeti sunmaktadır. LOSEV öncülüğünde dünyanın dört bir yanından lösemili çocukların katılımıyla Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası, her yıl 26 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında kutlanmaktadır.

Daha fazla bilgi için verdiğiniz linki ziyaret edebilirsiniz: www.upluploads.org/losevnedir51542losevnedir51542

Geri