- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Lösante Hastanesi kime ait?
Lösemili çocukların sosyal sorunları karşısında 1998 yılında bir grup arkadaşıyla LOSEV Lösemili Çocuklar Vakfı’nı kurdu. Üstün Ezer, LÖSEV – LÖSANTE kurucu Yönetim Kurulu Başkanı ve LÖSANTE Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanıdır.LÖSEV kime hizmet ediyor?
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), 1998 yılında Pediatrik Hematolog, Onkolog Dr. Üstün Ezer tarafından Ankara’da kurulan, lösemili ve kanser hastası çocuk ve yetişkinlere yardımda bulunan ve birçok ihtiyacını karşılayan bir vakıftır.
LSV Dükkan nedir?
LSV Dükkan, lösemili çocukların anneleri ve kanserli yetişkinlerin rehabilitasyonunu sağlamak üzere uğraş terapisi amacıyla kurulmuş anne atölyelerinin kat ettiği yolda markalaşma süreci ve sürdürülebilirliği ile uluslararası bir ticaret modelidir.
Ahmet Zafer Ergün Kimdir?
Kastamonu Kent Konseyi Başkanı Dr. Ahmet Zafer Ergün, Kastamonu Belediyesi Toplantı Salonu’nda yaptığı açıklamada; maske kullanımı, hijyen kuralları ve sosyal mesafenin önemine dikkat çekti. Ergün, “Silahla birini vurmak nasıl suçsa, bu da suçtur. Bir insanın ölümüne sebep verebilir.Lösante SGK anlaşması var mı?
Tüm bölümlerde SGK (SSK, Bağkur, Emekli Sandığı,Kamu Personeli) hastalarına hizmet vermekteyiz.
LÖSEV de çalışmak nasıl?
Lösev’de bir çok alanda deneyim kazanıp, kendinizi geliştirme fırsatınız var. Evet işler yüksek tempolu, ancak doğru organize olup,potansiyellerinizin farkına vardığınızda daha rahat ilerleyebilirsiniz. İçim rahat, alnım ak bir şekilde faydalı ve güzel işler yaptığıma inanıyorum. Bu manevi duygu size güç veriyor.
LSV Dükkan izmir nerede?
İletişimLösante ücretli mı?
KANSER TEDAVİSİ TAMAMEN ÜCRETSİZ YAPILACAK LÖSANTE’de kanser hastaları tamamen ücretsiz tedavi edilecek, diğer branşlarda ise özel hastane farkı alınacak. 400 yatak kapasiteli hastanede 78 yoğun bakım yatağı, 12 de ameliyathane var.
Lösante ucretli mi?
lösev (lösemili çocuklar sağlık ve eğitim vakfı)’nin ankara’da kurdugu türkiye’nin ilk lösemili çocuklar hastanesi. hastanede yemeğinden pijamasına, muayenesinden tahliline her şey ücretsiz olarak çocuklara sunuluyor. ankara dışından gelen ailelere de apart oda hizmeti veriliyor.