AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Loreal Paris Sunkiss kac gun arayla kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Loreal Paris Sunkiss kaç gün arayla kullanılır?​

saçinızda boya işlemi varsa kesinlikle bulaşmayın. ben işlemli saçıma 3 kere uyguladim. zaten bir tüp saç uçlarıma ancak 3 kere de yetti. 10 gunde 3 kez yani 5 er gun arayla uyguladım.

Loreal Sunkiss kaç dakika bekletilir?​

Sunkiss saç açıcı kaç dakika bekletilir diye çok soru aldık. L’Oréal Paris Sunkiss Renk Açıcı Jel’i ıslak saçlarına uyguladığın için, saçların kuruyana kadar beklesen yeter.
Sunkiss çöm aşamalı bi ürün gibi gözükse de kaş açarken kullanılmaz bence saçma .:/ 2. ben denedim bunu, açmıyor. gittim saç boyasıyla boyadım mutluyum. 3. Ben de denemiştim, rengini hafif kırıyor. Dikkatlice yaparsanız sorun yaşamazsınız.
Sunkiss yıkanır mı?
Durulamana gerek yok! İster evde kurutma makinesi ile, ister dışarda güneş ısısıyla kurutarak her uygulamadan sonra aşamalı olaarak açılan saç rengin kalıcı ve her mevsim seninle!
Sunkissed uygulaması ne demek?
Özellikle dalgalı ve kıvırcık saçlarda dalganın ve kıvırcığın daha hacimli görünmesini sağlar. Saçların belirli kısımlarına açıcı veya açık renk boya kullanılarak yapılan bir işlemdir ve her saç tipi ve rengine uygulanabilir. Sunkiss saçları daha dolgun gösterdiği için zayıf saç teline sahip kişilere de önerilir.

Kaş açtıktan sonra Turunculuk nasıl gider?​

Editör önerisi: Kaşlarınla beraber saçlarının da rengini açmış olabilirsin. Ancak saçlarını açtıktan sonra aralarda beliren kızıl ve turuncu yansımalar seni üzmesin. Elseve Color-Vive Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan kullanarak saç rengine ultra küllü bir görünüm kazandırabilirsin.

Urban saç açıcı sprey boyalı saça uygulanır mı?​

Doğal sarı, açık kahverengi saçlara ve rengi açılmış saçlara uygulanabilir.
İlk güne göre gerçekten güzel sonuclar aldım yavaş yavaş sararmaya başladı ben zaten kumral istiyorum. 3 4 gün içerinde renk otıracaktır iyice netleşecektir.

Geri