Looney Tunes kac yasinda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Looney Tunes kaç yaşında?​

Looney Tunes, Warner Bros.’un 1930 ve 1969 yılları arasında birçok tiyatral kısa filmlerle oynayan çizgi dizisidir. Merrie Melodies serisinden önce gelen ve Warner Bros.’un ilk kısa tiyatral serisidir.
Tweety çizgi film kahramanı mı?
Tweety (Türkçede Tiviti olarak okunur), Warner Bros.’un Looney Tunes ve Merrie Melodies serilerinde yer alan bir kanaryadır. Looney Tunes’da her zaman kendisini yakalamaya çalışan Sylvester adlı bir kediyle birlikte rol alır.
Looney Tunes kaç bölüm?

Bir kedi gördüm sanki hangi çizgi film?​

deja vu…matrix. yıllar önce, uzun saman sonra the matrix filminin çekileceğini ve alemlere geyik olacağını haber veren çizgi film serisinden alıntı süper bir replik.
Looney Tunes ne zaman yapıldı?
19 Nisan 1930Looney Tunes / İlk bölüm yayın tarihi
Keloğlan çizgi film kahramanı mı?
Keloğlan Masalları, ilk olarak TRT Çocuk’ta, sonra MinikaGO’da yayınlanmış bir çizgi filmdir. Çizgi filmin ilk sezonu Bir Varmış Bir Yokmuş Keloğlan Masalları, 2. sezonu Keloğlan adıyla, 3. sezonu ise Keloğlan Odama Saklandı adıyla yayınlanmıştır.
Şovun kahramanı ve başlık karakteri olan Lassie, Grand Mountain Ulusal Parkı’nda sahipleri olan Parker ailesiyle birlikte yaşayan kahverengi ve beyaz bir kömür ocağıdır.
Looney Tunes ne zaman çıkacak?
Looney Tunes Cartoons adlı çizgi dizi de 27 Mayıs 2020 tarihinden itibaren HBO Max üzerinden izlenebilecek.
Bir kedi gördüm sanki ne demek?
“bir kedi gördüm sanki” başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. tweethy’nin en meşhur repliğidir. Çizgi filmelerden(maalesef) ayrılmak zorunda kaldığımız zamanlarda bile bu cümlenin (tv’den ya da bir çocuğun ağzından) duyulması insanın birkaç dakikalığına geçmişe dönmesini ve tebessüm etmesini sağlar.

Lunny ne demek?​

Bir yana kaçmış, kaymış. İlmeği kaçmış (çorap vb.). Çorabın ilmeği kaçmış yeri.
Baks Bani ne zaman çıktı?
Bugs Bunny ilk olarak 1938 yılında Ben Hardaway ve sonrasında Tex Avery tarafından yaratıldı.
Keloğla masalları hangi kanalda 2022?
Keloğlan Masalları İzle TRT Çocuk.

Bilgecan Dede kim?​

Keloğlan Masalları’nın bilge Dedesi Bilge Can Dede çok akıllı ve bilgili bir adamdır. En büyük hobisi yeni icatlar yapmak ve bilimsel incelemeler hususunda kendini geliştirmek ve deneyler yapmaktır. Tabii Bilge Can Dede bu bilgeliğini yaşadığı kulübede bulundurduğu çok sayıdaki kitaba borçludur.

Geri