- Konu Yazar
LoL neden ceza yedim?
Bu tür disiplin cezaları, League of Legends Davranış Kuralları’nı ihlal eden eylemlerde bulunduğunda verilir. Uzaklaştırmalar yalnızca bunlarla sınırlı olmamakla birlikte Anında Bildirim Sistemi’ne yakalanmak, uygunsuz adlar kullanmak, art arda sohbet mesajı göndermek ve MMR şişirmekten dolayı verilmiş olabilir.Riot Games ne kadar para yatırdım?
Riot ID ile giriş yapın. “Satın Alma Geçmişimi göster” tuşuna tıklayın. VP ve Radyanit puanlarınız ile yapmış olduğunuz satın alımlar ve oyuna toplamda kaç para harcadığınızı görebilirsiniz, işlem bu kadar.Sohbet Kısıtlaması nedir?
Sohbet Kısıtlaması nedir?Sohbet kısıtlamaları nasıl çalışıyor? Sürekli olarak olumsuz tutum sergilediği tespit edilen hesaplara genellikle ilk olarak sohbet kısıtlaması cezası uygulanır. Bu disiplin işleminin uygulandığı hesaplar oyun içinde belli bir sayıda sohbet mesajı gönderebilir. Oyun ilerledikçe gönderilebilecek mesaj sayısı artar.
LoL cezalar sıfırlanır mı?
LoL cezalar sıfırlanır mı?Önceden, son sıradan çıkmanın üstünden 24 saat geçtiğinde ceza aşamalarını tamamen sıfırlıyorduk. Bundan sonraysa ceza aşamaları her 12 saatte bir aşama düşecek.
VALORANT hesabımı nasıl satarım?
Valorant hesap nasıl satılır?- wwww.gamesatis.com’a üye olun.
- Üye girişi yapın.
- Sağ üstte yer alan “Satış Yap” butonuna tıklayın.
- Oyun kategorisi olarak Valorant’ı seçtikten sonra hesabınıza ait bilgileri ilgili yerlere yazın.
- 3 adete kadar resim ekleyin.
WhatsApp’ta kısıtlama ne demek?
Engellediğiniz kişiler artık sizi arayamaz ve size mesaj gönderemez. Son görülme zamanınız, çevrimiçi durumunuz, durum güncellemeleriniz ve profil fotoğrafınızda yaptığınız değişiklikler engellediğiniz kişiler tarafından görülemez.WhatsApp’da kısıtlama var mı?
WhatsApp’da kısıtlama var mı?WhatsApp, kullanıcıların tek bir seferde 5’ten fazla kişi ya da gruba göndermesini engelledi. Nisan başında yeni kısıtlamayı duyuran şirket, son iki yıldır uygulamada mesaj iletme oranının küresel olarak yüzde 25 düştüğünü de belirtmişti.
LoL oyun bozunca kaç LP gidiyor?
LoL oyun bozunca kaç LP gidiyor?Dereceli sırada hazırlık kontrolünü çok fazla kez reddetmen veya kaçırman halinde, 6 dakika sıraya girmeni engelleyen ve 3 LP kaybetmene neden olan bir ceza alırsın.