AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

LoL kac mac oynadim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

LoL kaç maç oynadım?​

Kaç saat LoL oynadığınızı öğrenmek için Waste on LoL’ün internet sitesine gitmelisiniz. Google’a wol.gg yazarak bu siteye ulaşabilirsiniz. Siteye giriş yaptıktan sonra oyun sihirdar adınızı “Summoner’s Name” yazan kutucuğa girmeniz gerekiyor.
Kai sa kaç mavi öz?
Oyunculara karşı, herhangi bir takımda Kai’Sa’nın bulunduğu 4 eşleştirmeli oyun kazandığınızda ya da Kai’Sa ile 1 eşleştirmeli oyun kazandığınızda 300 Mavi Öz alacaksınız. Bu görev 19 Mart’a kadar oyunda olacak.
Master yi yi kim tasarladı?
official noob champion’ıdır.

LoL ne zaman başladım?​

27 Ekim 2009 tarihinde Riot Games’in ilk oyunu olarak “League of Legends: Clash of Fates” adıyla piyasaya çıkmıştır. MOBA türü strateji oyunudur.
LoL 11 sezon ne zaman başlayacak?
LoL’ün 11. Dereceli Sezonu 16 Kasım 2021 yerel sunucu saatiyle 00.00’da* sona eriyor.
Viego kaç mavi öz olacak?
League of Legends’a gelecek en yeni şampiyon olan Viego, 21 Ocak 2021’de 11.2 yaması ile gelecek. Geldiğinde 7800 Mavi Öz değerinde satılacak şampiyonu biraz bekleyip 6300 Mavi Öz’e düştüğünde de alabilirsiniz.
Uzun zamandır oyunu oynayıp artık Mavi Öz ile alabilecek bir şeyi kalmayan oyuncular için bulunmaz bir nimet! 1 Aralık tarihine kadar devam edecek bu etkinlikte oyuncular; ödüller, sihirdar simgeleri, renk paketleri, ifadeler ve bir özel kostüm alabilecekler.
Master yi kimin öğrencisi?
Wuju Üstadı Ionia’nın iç bölgelerindeki eyaletlerden biri olan Bahrl’da bir zamanlar kimselerin bilmediği, güzel, huzurlu bir dağ köyü vardı. Wuju isimli bu köydeki Yi adlı oğlan çocuğu kılıç kullanmayı öğrenerek büyüdü ve sonu çok acı biten bir hayalin peşine düştü.
Bard ne zaman çıktı?
Liste

LoL dereceli ne zaman açılacak?​

9.13 Yaması’nın çıkış hazırlıkları 26 Haziran’ı 27 Haziran’a bağlayan gece saatler 03.30’da başlayacak ve oyuncuların bu saatten itibaren dereceli oyunlara giremeyecekler. Yaklaşık bir buçuk saat sürecek güncellemelerin ardından saat 5 gibi dereceli sıralar oyuncuların kullanımına açılacak.
2022 LoL sezonu ne zaman?
VFŞL 2022 Kış Mevsimi öncesinde Türkiye’deki tüm League Of Legends severler nefeslerini tutmuş durumda. Oyunun yapımcısı Riot Games’in hazırladığı ve LoL Esports tarafından yayınlanan videoda VFŞL 2022 Kış Mevsimi’nin başlangıç tarihi belli oldu. Şampiyonluk Ligi’nde yeni sezon 22 Ocak 2022 tarihinde başlayacak.
Bir LoL Maçı ortalama kaç dk sürer?
Karşılaşmalar bazen 20 dakikada bitebilir, bazen de çok rekabetçi ve çekişmeli ilerleyen maçlarda 1 saatlik sürelere ulaşabilirsiniz.

LoL sezon ne zaman başlıyor 2022?​

Geri