AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Lokum Kıvamında Kavurma

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Lokum Kıvamında Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo dana kavurmalık et
Kekik
Pul biber
Tuz

Lokum Kıvamında Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kavurmalık eti evvel yüksek ateşte orta ara karıştırarak mühürledim.
Et rengi dönünce kısık ateşe aldım.
Et sulanarak pişerken 15-20 dk orta ile karıştırdım.
1,5 saat sonra suyunu çekti birebir vakitte yumuşadı pişti.
Hafifte kendi yağında kavurdum.
En son baharatları ve tuzunu ekledim.
Lokum üzere pişen kavurmamı servise sundum ️
Lokum Kıvamında Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst