AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Lokanta Usulu Kuru Fasulye

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Lokanta Yordamı Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller
500 gram kuru fasulye
1 adet soğan
1 kaşık un
2 kaşık salça
1 kaşık toz biber
2 adet domates
Tuz
Karabiber
Zeytin yağı

Lokanta Yordamı Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Kuru fasulyeyi geceden Isladım sabah suyunu süzüp, 1 taşım haşladım süzdüm (Maksat gaz yapmasın)
Tencereye yağımızı koyalım 1 adet soğanı küpküp doğrayıp, kavuralım.
Üzerine 2 kaşık salça kokusu çıkınca, 1 kaşıkta un koyup karıştıralım (Un koymamızın sebebi daha ağır bir kıvam elde etmek hemde kavrulmuş unun başka bir lezzeti var)
1 kaşık toz biber tuz birazda domates ek edelim (Ben konserve kullandım) suyunu ek edip (Kaynar su kullandım yoksa kaynamasını bekleyelim)
Haşlanmış kuru fasulyeyide ek edip kaynayınca ocağın altını kısalım fasulye istediğiniz kıvama gelince yemeğiniz hazırdır. Afiyet olsun.
Lokanta Yolu Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst