AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Lokanta Usulü Bulgur Pilavı

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Lokanta Yöntemi Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı bulgur
2 su bardağı sıcak su
1,5 yemek kaşığı salça
2 yemek kaşığı tereyağ
4-5 yemek kaşığı sıvıyağ
Tuz

Lokanta Yolu Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sıvıyağ, tereyağ ve salçayı güzelce kavuruyoruz.
Bulgurları ek edip tekrar kavuruyoruz .
2 su bardağı sıcak su ekleyip tuzunu ek edip bir iki sefer karıştırdıktan sonra kapağını kapatıp (kısık) ayarda suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
Suyunu çektikten sonra pilavı bir iki defa karıştırıp kapağını tekrar kapatıp 10-15dk dinlendirdikten sonra servis ediyoruz afiyet olsun.
Lokanta Yöntemi Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst